Reacția unui fost polițist când și-a prins soția cu amantul! De ce au intervenit trupele special

Reacția unui fost polițist când și-a prins soția cu amantul! De ce au intervenit trupele special
Citeste mai mult despre: Germania, politie, politist, trupele speciale,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Septembrie 2021
Data actualizare: 03 Octombrie 2021
Arno G., un bărbat în vârstă de 70 de ani din Germania, care era fost polițist, a fost arestat zilele trecute, după ce și-a prins soția cu amantul și l-a înjunghiat pe acesta din urmă.

Însă întreg evenimentul petrecut în Muhlhausen, nord-vestul landului german Turingia, pare un adevărat scenariu de film: 150 de persoane luau parte la un exercițiu al trupelor speciale la clinica Hufeland, acolo unde doi „atacatori” înjunghiau pacienții la întâmplare.

Din păcate, exercițiul antitero a fost întrerupt brusc în jurul orei locale 09.00, atunci când autoritățile au fost anunțate că un atac real cu cuțitul are loc în micul cartier Buchholz din zonă. Atât polițiștii, cât și ambulanțele au plecat de urgență către locul cu pricina, unde au descoperit că fostul polițist Arno G. l-a înjunghiat pe amantul în vârstă de 65 de ani al soției lui.

Bărbatul a fost pus pe fugă chiar de către fiul său și al femeii, în vârstă de 33 de ani, care a reușit să-i ia cuțitul din mână. Speriat, Arno G. a fugit, însă a fost prins de oamenii legii pe autostradă. În schimb, victima a ajuns cu răni grave la spital, fiind transportată cu elicopterul.

foto: Shutterstock
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies