Redactorul-șef al site-ului Sputnik i Pogrom s-ar fi sinucis la Moscova! Găsit gol pe asfalt, după ce a sărit de la etaj

Redactorul-șef al site-ului Sputnik i Pogrom s-ar fi sinucis la Moscova! Găsit gol pe asfalt, după ce a sărit de la etaj
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 29 Decembrie 2021
Data actualizare: 29 Decembrie 2021
Yegor Prosvirnin, redactor-șef al site-ului „Sputnik i Pogrom”, a murit la Moscova, după ce a căzut de la etajul 5 al unei clădiri rezidențiale, pe 27 decembrie.

Potrivit presei din Marea Britanie, care îi citează pe jurnaliștii ruși, Yegor Prosvirnin s-ar fi sinucis după ce s-a drogat și s-a îmbătat, el fiind găsit mort pe asflat, dezbrăcat și cu un cuțit și un tub de gaz în mâini.

„Înainte de moartea sa, Yegor Prosvirnin s-a comportat inadecvat, conform datelor preliminare, fiind sub influenţa drogurilor şi a intoxicaţiei alcoolice. El s-a închis în camera lui, a aruncat pe jos lucruri şi a spart mobilă, după care a sărit de la etaj”, au arătat datele oferite de polițiștii din Moscova.

Din câte se pare, Yegor Prosvirnin a fost un jurnalist care din 2012 a fost pro-Putin și chiar a militat pentru anexarea peninsulei Crimeea, însă din 2017 „a întors armele” și a început să critice tot mai des guvernul de la Kremlin. Mai mult decât atât, site-ul său a fost inclus pe lista celor interzise de către Roskomnadzor (Serviciul federal rus de supraveghere a comunicațiilor, tehnologiei informatice și presei).

Jurnaliștii britanici notează că, în ultimul timp, redactorul-șef al site-ului „Sputnik i Pogrom” afirma că Rusia se va prăbuși, iar regimul lui Vladimir Putin se va confrunta cu un război civil.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Fără folclor nu este Protevelion! Vezi ce spun Îndrăgiții artiști despre sărbătoarea trecerii dintre ani la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies