Redactorul-șef al site-ului Sputnik i Pogrom s-ar fi sinucis la Moscova! Găsit gol pe asfalt, după ce a sărit de la etaj

Redactorul-șef al site-ului Sputnik i Pogrom s-ar fi sinucis la Moscova! Găsit gol pe asfalt, după ce a sărit de la etaj
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 29 Decembrie 2021
Data actualizare: 29 Decembrie 2021
Yegor Prosvirnin, redactor-șef al site-ului „Sputnik i Pogrom”, a murit la Moscova, după ce a căzut de la etajul 5 al unei clădiri rezidențiale, pe 27 decembrie.

Potrivit presei din Marea Britanie, care îi citează pe jurnaliștii ruși, Yegor Prosvirnin s-ar fi sinucis după ce s-a drogat și s-a îmbătat, el fiind găsit mort pe asflat, dezbrăcat și cu un cuțit și un tub de gaz în mâini.

„Înainte de moartea sa, Yegor Prosvirnin s-a comportat inadecvat, conform datelor preliminare, fiind sub influenţa drogurilor şi a intoxicaţiei alcoolice. El s-a închis în camera lui, a aruncat pe jos lucruri şi a spart mobilă, după care a sărit de la etaj”, au arătat datele oferite de polițiștii din Moscova.

Din câte se pare, Yegor Prosvirnin a fost un jurnalist care din 2012 a fost pro-Putin și chiar a militat pentru anexarea peninsulei Crimeea, însă din 2017 „a întors armele” și a început să critice tot mai des guvernul de la Kremlin. Mai mult decât atât, site-ul său a fost inclus pe lista celor interzise de către Roskomnadzor (Serviciul federal rus de supraveghere a comunicațiilor, tehnologiei informatice și presei).

Jurnaliștii britanici notează că, în ultimul timp, redactorul-șef al site-ului „Sputnik i Pogrom” afirma că Rusia se va prăbuși, iar regimul lui Vladimir Putin se va confrunta cu un război civil.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Fără folclor nu este Protevelion! Vezi ce spun Îndrăgiții artiști despre sărbătoarea trecerii dintre ani la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!