Cele mai bune filme vor fi la PRO TV, într-un weekend de Oscar!

Cele mai bune filme vor fi la PRO TV, într-un weekend de Oscar!
Citeste mai mult despre: filme bune, Premiile Oscar, weekend,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 20 Februarie 2019
Data actualizare: 20 Februarie 2019
Weekendul acesta PRO TV aduce în casele dumnevoastră patru pelicule legendare care sigur te vor ține cu sufletul la gură. 

Vineri de la 23:00 - Argo 

Regizor: Ben Affleck
Cu: Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin și John Goodman
Gen: thriller, politic

Argo este un film de acțiune din SUA, regizat de Ben Affleck și produs de Grant Heslov. Filmul reprezintă o dramatizare după celebra carte "The Master of Disguise" scrisă de agentul CIA Tony Mendez. Prezintă o operațiune de salvare pentru șase diplomați americani din Teheran, Iran, în timpul Crizei ostaticilor din Iran, 1979.

Sâmbătă de la 20:00 - Mad Max: Drumul furiei 

Regizor George Miller
Cu: Tom Hardy, Charlize Theron și Nicholas Hoult
Gen: Film de acțiune

Mad Max: Drumul furiei, prezintă o poveste tulburătoare, postapocaliptică, a lui Mad Max care reușește cu greu să-și lase departe trecutul turbulent pe care îl are și să se descurce într-o lume măcinată de probleme, atacuri, urmăriri și pericole. 

Sâmbătă de la 22:15 - Django dezlănțuit  

Regizor: Quentin Tarantino
Cu: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington și Samuel L. Jackson
Gen: Film de acțiune

Un film scris și regizat de cunoscutul Quetin Tarantino, vă prezintă o acțiune care are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. În 1858, mai mulți sclavi de sex masculin sunt legați și transportați după ce au fost achiziționați de către frații Speck, Ace și Dicky. Printre sclavi este și Django, care a fost vândut separt de soția sa, Broomhilda.

Duminică: The Revenant: Legenda lui Hugh Glass

Regizor: Alejandro G. Iñárritu
Cu: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson și Will Poulter.
Gen: western, biografic, epic, aventură

Cu un scenariu bazat pe romanul omonim a lui Michael Punke, pelicula a câștigat premiul globul de aur pentru cel mai bun film dramatic în anul 2016 și a fost nominalizat la Oscar pentru titlul de cel mai bun film. Acțiune se petrece în anii 1800  într-o zonă neexplorată americană, unde o echipă de vânători este atacată de indieni. Supraviețuitorii fug conduși de legendarul Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), care luptă din răsputeri să supraviețuiască dar și să salveze viețile celorlalți. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies