Daniel Ghiță joacă alături de Robert de Niro într-un film de Hollywood

Daniel Ghiță joacă alături de Robert de Niro într-un film de Hollywood
Daniel Ghiță este campion mondial de K1. FOTO: Facebook/Getty Images
Citeste mai mult despre: Daniel Ghita, Gary Oldman, Robert De Niro,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 21 Noiembrie 2019
Luptătorul K1 Daniel Ghiță a primit un rol central într-un film scris și regizat de Bobby Păunescu. Alături de român vor juca doi câștigători de Oscar, Robert de Niro și Gary Oldman.

Robert de Niro și Gary Oldman vor filma în România, la studiourile Buftea, după ce filmul Playground 30, scris și regizat de Bobby Păunescu a fost confirmat joi. Pelicula, cu un buget de aproape 19 milioane de dolari, e o coproducție SUA-China-Marea Britanie-România.

Filmul îl are în centrul acțiunii pe luptătorul Daniel Ghiță, campion mondial la K1 al cărui antrenor este Robert de Niro. Actorul american a mai jucat un rol similar în filmul Hands of Stone (Pumni de piatră), alături de Egdar Ramirez.

Conform evz.ro, Bobby Păunescu a confirmat începerea preproducției în primul trimestru al anului 2020. Conform acestuia, 80% dintre scenele din film vor fi realizate la studiourile Buftea.

„Dragilor, alții merg la Hollywood, noi îi aducem în România! (...) Povestea unui băiat, care a pornit de jos și a urcat sus, fără ajutorul nimănui. Unicul care l-a susținut fiind antrenorul său, Anil Dubar. Mulțumesc, Bobby Păunescu! Când se unesc adevărații patrioți, doar moartea îi poate opri”, a scris Daniel Ghiță pe Facebook.

Sportivul român, campion mondial la K1, va juca astfel alături de doi actori care au câștigat Oscarul pentru interpretare. Robert de Niro a fost distins cu Oscar în 1985 pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru prestația din filmul Nașul 2 (Vito Corleone) și pentru cel mai bun actor în rol principal pentru rolul din Taurul furios, în 1981.

Citește și: Părinții lui Florian Munteanu, despre cum a ajuns fiul lor să joace cu Stallone: „Munca lui a fost titanică”

Gary Oldman a fost recompensat cu Oscar pentru rolul Winston Churchill în filmul Darkest Hour (Ziua decisivă), în anul 2018.

Fotografii: Getty Images/Facebook

Vezi și VIDEO: Florian Munteanu, interviu cu Stallone

FULLSCREEN
Daniel Ghiță joacă alături de Robert de Niro într-un film de Hollywood
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies