”Fast & Furious 9” resuscitează personajul lui Paul Walker. Cum va apărea acesta

Fast  Furious 9  resuscitează personajul lui Paul Walker. Cum va apărea acesta
Paul Walker în ”Fast and Furious”
Data: 20 Noiembrie 2019
La doar câteva zile de la încheierea filmărilor pentru ”Fast & Furious 9”, au apărut știrile conform cărora studiourile Universal îl vor resuscita pe regretatul Paul Walker.

Deși informația nu a fost confirmată oficial de către Universal, reporterul pe entertainment Daniel Richtman a postat, pe contul său Twitter, că a primit lista cu actorii din distribuție și există și o ”veste bombă” despre care nu știe sigur ce să creadă.

Citește și: Vin Diesel, mesaj emoționant pentru Paul Walker. Actorul ar fi împlinit 46 de ani

”A trecut prea mult timp. O să-l aducă înapoi pe personajul lui Paul Walker, Brian, în FF9”.

Paul Walker a jucat în franciza ”Fast & Furious” încă de la început, alături de Vin Diesel, având rolul polițistului sub acoperire Brian O'Connor. 

Din nefericire, în noiembrie 2013, în timpul unei pauze de filmare pentru ”Furious 7”, Walker a murit, la vârsta de 40 de ani, într-un oribil accident de mașină. 

După rescrierea scenariului și refacerea unor scene, ”Furious 7” a folosit scenele deja filmate cu Walker, tehnologia CGI și imagini cu frații acestuia, Cody și Caleb, pentru a-i oferi personajului Brian O'Connor o ”ieșire din scenă” onorabilă. 

Chiar dacă O'Connor a fost menționat, pe scurt, în filmul din 2017 ”Fate of the Furious”, nu a apărut efectiv pe marele ecran. 

Acum, se pare că Brian O'Connor (interpretat de Paul Walker) va apărea în cel mai recent film al francizei ”Fast & Furious”, într-un flashback din trecutul personajului Dominic Toretto (interpretat de Vin Diesel). 

Foto. Profimediaimages.ro

Vezi și: Vin Diesel confirmă întoarcerea unor nume mari pentru Fast and Furious 9

 

FULLSCREEN
”Fast & Furious 9” resuscitează personajul lui Paul Walker. Cum va apărea acesta
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO