Joaquin Phoenix, în pielea lui Joker, pe marile ecrane din România

Joaquin Phoenix, în pielea lui Joker, pe marile ecrane din România
Juaquin Phoenix este al 14-lea actor care-l joacă pe Joker, incluzând și filmele de animație
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Septembrie 2019
Data actualizare: 24 Septembrie 2019
În total dezacord cu fanii lui Heath Ledger, care susțin că nu există un actor mai potrivit pentru rolul Joker, putem spune că acest personaj e mai mult decât v-a lăsat Ledger să vedeți.

Creat în 1940, ca personaj negativ principal pentru Omul liliac, Joker și-a făcut debutul în universul benzilor desenate în primul număr al revistei Batman. La aproape 80 de ani de atunci, Joker a evoluat și s-a detașat de adversarul său de-o viață, Batman.

În filmul Joker din 2019, regizat de Todd Phillips, Joaquin Phoenix ne introduce în profunzimea acestui personaj, pe care nu poți spune că l-ai cunoscut până acum. 

Citește și: Batman, la aniversarea de 80 de ani. Cine sunt cei opt actori care l-au interpretat pe omul-liliac

Joker, care ajunge în cinematografele din România la 4 octombrie 2019, își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. 

Cu o viziune amplă și complexă, regizorul Todd Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Juaquin Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip.  

Vezi trailerul mai jos!

O producție Warner Bros. Pictures, Joker îi prezintă în rolurile principale pe Joaquin Phoenix și Robert De Niro sub egida regizorală a lui Todd Phillips, care semnează de asemenea în calitate de producător și co-scenarist. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies