Keanu Reeves și Winona Ryder, căsătoriți accidental în România. Cum și-au dat seama

Keanu Reeves și Winona Ryder, căsătoriți accidental în România. Cum și-au dat seama
Autor: Dan L. Brumar
Data: 20 August 2018
Actorii Keanu Reeves și Winona Ryder au dezvăluit că și-au legat destinele accidental în România, în timpul filmărilor la pelicula Dracula (1992). Temerea lor este că ar putea fi căsătoriți și azi, la 26 de ani distanță de la ceremonia care a avut loc pe platourile de filmare.

Reeves (53 de ani) și Ryder (46 de ani) au jucat împreună în ecranizarea romanului lui Bram Stoker, Dracula (1992). La 26 de ani de la lansarea filmului, Winona Ryder și-a amintit că au filmat o scenă care pare a-i fi legat pe viață, fără să-și dea seama. „În acea scenă, Francis (Ford Coppola – n.r.) a folosit un preot român adevărat. Am filmat până la capăt, toată ceremonia. Deci, cred că suntem căsătoriți”, a mărturisit Winona Ryder pentru ew.com

Keanu Reeves s-a amuzat copios de descoperirea partenerei de platou, însă aceasta i-a amintit că în scenă ambii au spus „Da” la întrebarea dacă vor să fie soț și soție.

„Nu-ți amintești? A fost de Sfântul Valentin”, l-a luminat Winona Ryder, iar Reeves a concluzionat: „O, Dumnezeule, suntem căsătoriți”. Se pare că cei doi și-au jurat credință pe viață, în cadrul unei ceremonii cu preot adevărat, și nu și-au dat seama că acest lucru ar putea fi valabil și azi. 

Așa că, cel mai bine pentru amândoi ar fi, poate, să divorțeze legal, pentru a se elibera de „păcatul” de a fi trăit separat, în ciuda legământului. Sau să formeze un cuplu pe bune. Ar fi destul de greu, totuși, fiindcă Winona are o relație serioasă cu Scott Mackinlay Hahn, un fashinon designer de 37 de ani, cu care e din 2011. 

În schimb, Keanu Reeves este necăsătorit și cu un istoric amoros complicat și tragic. A fost căsătorit între 1998 și 2000 cu actrița Jennifer Syme, care a dat naștere unui copil mort. Cei doi aleseseră și numele fetiței lor, însă aceasta nu a apucat să cunoască lumea oamenilor mari. 

La scurt timp după tragica veste, Jennifer a intrat în depresie, care i-a adus și sfârșitul. A murit pe loc într-un accident provocat pe un bulevard din Los Angeles. Keanu Reeves nu și-a revenit din drama pierderii fiicei și soției lui și, din câte se pare, nu și-a refăcut viața nici acum.  

Winona Ryder și Keanu Reeves joacă din nou împreună, la 26 de ani de la prestația din filmul Dracula. Destination Wedding spune povestea a doi nuntași nefericiți și dezagreabili – Lindsay și Frank, care dezvoltă o atracție unul față de celălalt. Filmul s-a lansat pe 2 august 2018 în Germania și va ajunge la 31 august în SUA.

Sursă fotoBram Stoker's Dracula/Facebook

FULLSCREEN
Keanu Reeves și Winoma Ryder, căsătoriți accidental în România. Cum și-au dat seama
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO