Kevin Spacey revine în cinematografie, la 4 ani după ce a ieșit din viața publică

Kevin Spacey revine în cinematografie, la 4 ani după ce a ieșit din viața publică
Kevin Spacey are mai multe procese pe rol pentru acuzații de abuz sexual. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Mai 2021
Data actualizare: 25 Mai 2021
Timp de 4 ani abia a fost văzut în public și a fost respins de toate studiourile de producție. Acum, Kevin Spacey va apărea într-un film cu un rol la fel de controversat ca propria viață.

Kevin Spacey va apărea într-un film italian, alături de Franco Nero și Vanessa Redgrave, la 4 ani de când a fost concediat din serialul House of Cards. Actorul de 61 de ani va juca rolul unui polițist care investighează cazul unui artist acuzat pe nedrept de pedofilie. 

Povestea personajului său amintește de acuzațiile grave care i se aduc actorului, cercetat în mai multe dosare de abuz sexual și agresiuni sexuale.

L’uomo che disegnò Dio (The Man who drew God) este numele filmului care poate relansa cariera spulberată, în 2017, a actorului dublu laureat cu Oscar.

Sunt foarte bucuros că Kevin a acceptat să joace în filmul meu. Îl consider un mare actor și abia aștept să începem filmările”, a declarat Franco Nero, care semnează și regia, pentru ABC News.

În ultimii 4 ani, Kevin Spacey s-a izolat din cauza multiplelor acuzații de abuz sexual lansate de mai mulți bărbați. Actorul nu a fost judecat pentru presupusele fapte, însă procesele sunt încă pe rol.

Într-o postare pe Instagram, starul din „Suspecți de serviciu” a dezvăluit că, de-a lungul vieții, a avut atât relații cu femei, cât și cu bărbați, însă toate au fost consensuale.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies