Filmul polonez de pe Netflix care a șocat telespectatorii. În comparație, Fifty Shades of Grey pare film pentru copii

Filmul polonez de pe Netflix care a șocat telespectatorii. În comparație, Fifty Shades of Grey pare film pentru copii
Data publicarii: 10 Iunie 2020
Data actualizare: 03 Iulie 2020
Controversatul film Netflix ”365 DNI” conține scene atât de provocatoare încât face ”50 Shades of Grey” să pară film pentru copii.

Producția poloneză, care a ajuns prin intermediul Netflix atât în Marea Britanie cât și în Statele Unite, conține scene de BDSM, voyerism și scene sexuale atât de grafice încât telespectatorii sunt convinși că actorii chiar au fost implicați în realitate în actul sexual. 

La scurt timp după ce filmul a apărut pe Netflix, telespectatorii au declarat că este mai bun decât ”Fifty Shades of Grey”, peliculă bazată, de asemenea, pe un roman.

”365 DNI” urmărește povestea unui ”șef al mafiei”, Massimo Torricelli (Michele Morrone), care o răpește pe Laura Biel (Anna Maria Sieklucka) și îi dă un an să se îndrăgostească de el.

În timp ce majoritatea fanilor au subliniat că scenele intime sunt mult mai grafice decât filmele ”Fifty Shades”, alții au remarcat faptul că relația dintre protagoniști este bazată pe constrângere și agresiune. 

”Desigur, scenele de amor sunt grozave și foarte intime, dar toate astea se întâmplă după mai multe scenarii de hărțuire sexuală, complet indigeste. Pe bune, nu-l mai comparați cu Fifty Shades of Grey”, a scris un fan pe Twitter. 

”În mod evident, Fifty Shades indica faptul că Grey nu este stabil din punct de vedere psihic, în timp ce Massimo nu are probleme de acest gen, în ciuda crizelor sale de furie”.

”Dacă cineva este fan Fifty Shades TREBUIE să se uite la 365 DNI... Mă ia cu transpirații”. 

”Sincer, mă depășește faptul că Netflix a aprobat un film atât de grafic precum 365 DNI. După zece minute, ochii mei...”

Serialul ”365 DNI” este o adaptare a romanului erotic cu același nume semnat de Blanka Lipinska. Laura este o directoare de vânzări de succes la un hotel de lux din Polonia, în timp ce tânărul și atrăgătorul Massimo este liderul mafiei siciliene, în urma asasinării tatălui său. 

Încercând să-și salveze căsnicia, Laura plănuiește o excursie în Sicilia, dar viața ei ia o întorsături neașteptată când este răpită de Massimo și ținută captivă în vila sa.

Massimo îi dă apoi Laurei un ultimatum - trebuie să se îndrăgostească de el în decurs de 365 de zile. 

Foto: Netflix

Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel

FULLSCREEN
Serialul polonez de pe Netflix care a șocat telespectatorii. În comparație, Fifty Shades of Grey pare film pentru copii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies