Sylvester Stallone, poze rare de la filmările pentru Rambo 5. Ultimul capitol pentru John Rambo

Sylvester Stallone, poze rare de la filmările pentru Rambo 5. Ultimul capitol pentru John Rambo
Citeste mai mult despre: Sylvester Stallone, John Rambo, Rambo, Rambo 5,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Aprilie 2019
Data actualizare: 01 Aprilie 2019
La 72 de ani, Sylvester Stallone își ia rămas bun de la un personaj care i-a adus celebritatea la începutul anilor ’80. Seria Rambo se încheie în acest an cu ultimul film, al cincilea.

John Rambo iese la pensie de-adevăratelea în cel de-al cincilea capitol al seriei Rambo. Sylvester Stallone, care a realizat scenariul pentru cele cinci filme din serie, apare pentru ultima dată în rolul fostului erou de război care descoperă o Americă total schimbată față de cea pentru care a luptat în Vietnam. 

De această dată, John Rambo, un veteran care a pus demult armele în cui, se întoarce la vechile obiceiuri din război pentru a o salva pe Gabrielle (Yvette Monreal), fiica unui prieten, răpită de traficanții de droguri din Mexic.

Stallone a postat pe Instagram prima imagine de la filmări, în care el apare călărind alături de cea pe care urmează să o salveze din ghearele traficanților.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on


Rambo, bucurându-se de pace și liniște cu Gabrielle (fiica lui adoptivă) înainte de furtuna violentă. Calul se numește American Gun, un campion mondial”, a dezvăluit Sly. 

Stallone plănuia o poveste de final pentru eroul său încă din 2008, când a lansat Rambo 4. Primele filmări au fost realizate în octombrie 2018, în Bulgaria, și s-au terminat în decembrie 2018. Filmul Rambo 5 va fi lansat în cinematografe în 20 septebrie 2019.

Seria Rambo a generat venituri totale de peste 700 de milioane de dolari. Dintre cele patru filme de până acum, cel mai bun s-a dovedit a fi Rambo 2, cu încasări totale de 300,4 milioane de dolari la nivel mondial.

Vezi mai jos scene din fiecare film RAMBO!

Sursa foto: imdb.com
FULLSCREEN
Sylvester Stallone, primele poze de la filmările pentru Rambo 5. Ultimul capitol pentru John Rambo
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies