• PRO TV
  • VIDEO Cum s-a descurcat Florian Munteanu la primul casting în fața lui Sylvester Stallone

VIDEO Cum s-a descurcat Florian Munteanu la primul casting în fața lui Sylvester Stallone

VIDEO Cum s-a descurcat Florian Munteanu la primul casting în fața lui Sylvester Stallone

Românul Florian Munteanu este Viktor Drago în Creed 2, iar PROTV.RO are imagini de la „examenul” pe care boxerul l-a susținut cu Stallone pentru rolul din film.

Florian Munteanu (28 de ani) a ajuns la Hollywood mai repede decât orice actor cu aspirații înalte, și nu într-un film oarecare. A avut o șansă rară de a arde etape în carieră, iar acum are lumea la picioare. Pugilistul român a fost propulsat la Hollywood de managerul lui, Eduard Irimia, care i l-a prezentat lui Sylvester Stallone în termeni elogioși. Deși îi plac vorbele meșteșugite, starul din Rocky a vrut să-l vadă pe Munteanu la lucru. 

În urmă cu un an, pugilistul român a susținut o probă video, prin Skype, cu Rocky Balboa. A fost un dialog spontan, în urma căruia lui Florian i s-a cerut să intre în pielea personajului la care aspira, Viktor Drago. Iată cum s-a descurcat românul la prima probă video pe care a dat-o în fața lui Sylvester Stallone!

Citește și: Părinții lui Florian Munteanu, despre cum a ajuns fiul lor să joace cu Stallone: „Munca lui a fost titanică”

Creed 2 a generat încasări de 11 milioane de dolari în prima zi în care a ajuns în cinematografele din SUA și se estimează că veniturile vor ajunge la 60 de milioane de dolari după cinci zile. Pelicula, în care mai joacă Dolph Lundgren (Ivan Drago), Sylvester Stallone (Rocky Balboa) și Michael B. Jordan (Adonis Creed), ajunge azi în cinematografele din România.

„Florian Munteanu nu este doar un accident, nu este doar un rol principal într-un film cu bătaie, o să-l vedeți cu sigurață în filme mari. Acesta e doar începutul pentru el. Nu vreau să dau nume, dar urmează niște francize la fel de mari ca și Rocky. Are contractele pe masă. Este primul român distribuit în roluri principale, de mare valoare, în filme de categoria A”, ne spune Eduard Irimia, pentru care Creed 2 a însemnat o relansare în carieră. Galele sale Superkombat au devenit primul brand românesc care ajunge la Hollywood.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni