Transformarea în Hulk Hogan începe să prindă contur. Cum a fost fotografiat Chris Hemsworth

Transformarea în Hulk Hogan începe să prindă contur. Cum a fost fotografiat Chris Hemsworth
sursa foto: ProfiMedia
Citeste mai mult despre: Chris Hemsworth, hulk hogan, transformare,
Data publicarii: 04 August 2020
Data actualizare: 04 August 2020
Chris Hemsworth a acceptat provocarea de a interpreta rolul luptătorului WWE, Hulk Hogan, iar acum este în plin proces de transformare. 

Actorul de 36 de ani a fost fotografiat în Byron Bay, iar efortul pe care îl depune la sala de fitness începe să prindă contur.

Îmbrăcat într-o ținută sport, starul australian este vizibil transformat, iar masa musculară este din ce în ce mai evidentă. 

”Filmul va fi un proiect tare interesant. Așa cum vă imaginați, pregătirea fizică va fi de-a dreptul nebunească. Trebuie să 'cresc' cu o mărime mai mult decât am făcut-o vreodată, mai mult ca la Thor”, a explicat actorul într-un interviu pentru Total Film.

Chris Hemsworth este celebru în întreaga lume, iar fanii l-au apreciat întotdeauna pentru atenția pe care o acordă modului în care arată. Chiar și așa, după anunțarea distribuției pentru filmul biografic cu Hulk Hogan, iubitorii luptelor WWE și-au exprimat nemulțumirea. Aceștia nu îl consideră potrivit pe Chris pentru acest rol, iar motivul este că actorul australian are "o mărime normală" și nu este suficiet de musculos. 

Vezi și: Cum să faci „duet” de unul singur
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!