Alina Dincă lansează al doilea single din cariera solo. Cum sună "Busuioc în păr"

Alina Dincă lansează al doilea single din cariera solo. Cum sună Busuioc în păr
Citeste mai mult despre: Alina Dinca, Alina Dinca single,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 24 Octombrie 2022
Data actualizare: 24 Octombrie 2022
“Busuioc în păr” este o piesă produsă în colaborare cu Hahaha Production, alături de Vlad Popescu, Alexandru Lupu, Vlad Ciresan și Ioan Cozma în studiourile SICARIO.

Videoclipul piesei este semnat de Stelea Dumitrescu, conceptul acestuia fiind realizat alături de Alexandru Lupu și Alina Dinca.

Piesa dorește să exprime dorința fetei simple de la țară de a-și întâlni alesul inimii cu ajutorul vechilor tradiții românești lăsate de bunici, iar pentru a evidenția cât mai bine acest lucru, videoclipul a fost realizat în doua etape. Prima parte a videoclipului s-a filmat în munții Apuseni, într-o casă veche de la 1900, iar cea de-a doua în București. 

Alina Dincă este antrenorul vocal al echipei Smiley & Theo Rose, ea fiind alături de Smiley, la Vocea României, încă din primul sezon. Este și fost jurat în emisiunea „Cântă acum cu mine”, de la PRO TV. Alina este, de asemenea, liderul trupei Stereo Boulevard și solista acesteia.

Alina ne spune că lansarea piesei “Busuioc în păr” este continuarea drumului pe care l-a început în cariera solo chiar anul acesta și își dorește ca această piesă să vibreze în urechile tuturor și să ne trimită într-o amintire a vremurilor de mult uitate, în care inocența și puritatea femeii erau sfinte.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies