Chitaristul trupei Aerosmith, spitalizat de urgență. Care e motivul

Chitaristul trupei Aerosmith, spitalizat de urgență. Care e motivul
Citeste mai mult despre: Aerosmith, joe perry,
Data: 12 Noiembrie 2018
Joe Perry, chitaristul Aerosmith, a fost spitalizat de urgenţă.

Chitaristul a fost spitalizat de urgență în weekend, după ce s-a prăbușit în backstage-ul unui concert al lui Billy Joel.

Perry, în vârstă de 68 de ani, a fost unul dintre invitații speciali la concertul lui Joel, care a avut loc la Madison Square Garden, în New York. 

O echipă de paramedici a venit imediat la fața locului și i-a acordat îngrijiri medicale timp de aproximativ 40 de minute, scrie AFP. Agenția mai scrie că lui Perry i-a fost montat un tub în gât pentru că nu mai putea să respire. Succesiv, el a fost spitalizat, iar în acest moment, potrivit purtătorului său de cuvânt, e în stare stabilă și poate să comunice. 

Potrivit aceleiași surse, Billy Joel a aflat despre incident doar după ce Perry a fost luat de ambulanță. 

Joe Perry a mai leșinat pe scenă și în urmă cu doi ani, în timpul unui alt concert. Atunci, medicii au spus că incidentul a avut loc din cauza oboselii, fiind cunoscut faptul că trupa din care face parte susținuse foarte multe concerte în acea perioadă. 

Perry este unul dintre membrii fondatori trupei Aerosmith, ai cărei membri mai sunt cunoscuți și sub numele de „Băieții Răi Din Boston".
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO