Global Records lansează proiectul Home Edition, în care artiștii aduc în fața publicului piese cu clipuri filmate acasă

Global Records lansează proiectul Home Edition, în care artiștii aduc în fața publicului piese cu clipuri filmate acasă
Autor: Mihai Burlacu
Data: 08 Aprilie 2020
Global Records dă startul unui nou proiect numit Home Edition, prin care artiștii arată că acasă suntem bine. Antonia, Cezar Gună, INNA, Minelli și Roxen au filmat de curând o serie de videoclipuri speciale, acasă, pentru câteva melodii de suflet. Chiar dacă este o perioadă dificilă, artiștii își doresc să fie în permanență aproape de public și de cei care-i urmăresc și-i apreciază prin muzica lor, pe care o compun și o cântă cu dragoste. 

Chiar dacă este o perioadă dificilă, artiștii își doresc să fie în permanență aproape de public și de cei care-i urmăresc și-i apreciază prin muzica lor, pe care o compun și o cântă cu dragoste. 

Roxen începe seria cu piesa ei preferată, Escape!

Roxen deschide seria Home Edition cu clipul piesei Escape, care este, de altfel, și prefera-ta ei, o melodie al cărei stil și ale cărei versuri o reprezintă perfect. Videoclipul a fost filmat acasă, unde artista îi invită, prin intermediul Escape, pe toți fanii ei. Astfel, ei au acces la o parte din viața personală a artistei și au ocazia să se bucure împreună cu ea de muzi-că.

Citește și: Roxen, despre cum este să fii izolat la domiciliu. "Mănânc mult, bineînteles"

“Pot să spun că Escape este piesa cea mai apropiată sufletului meu. Mă bucur tare mult că fac parte din proiectul Home Edition și că astfel o pot împărtăși cu voi. Minelli a reușit să-mi transpună gândurile în versuri, iar Alex Cotoi știe mereu să îmbine sunetele în cel mai special fel. Mă onorează să lucrez cu astfel de oameni și, împreună cu ei, să re-zonăm cu publicul în cel mai frumos mod. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cum îmi place și mie, să o simțiți și să vă bucurați de ea… de acasă, pentru că acela este locul în care suntem bine, în care suntem în siguranță”, a declarat Roxen.

Clipul poate fi urmărit aici:

Muzica este semnată de Marco & Seba, Alex Cotoi, Minelli și Viky Red, textul a fost scris de Minelli, iar piesa a fost produsă de Alex Cotoi. În ceea ce privește clipul, Alex Mureșan a fost DOP, iar producția aparține Loops Production.

 


FULLSCREEN
Global Records lansează proiectul Home Edition, în care artiștii aduc în fața publicului piese cu clipuri filmate acasă
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO