INNA a lansat piesa "Pretty Thoughts" în colaborare cu Henri Purnell

INNA a lansat piesa  Pretty Thoughts  în colaborare cu Henri Purnell
Citeste mai mult despre: Inna, Pretty Thoughts,
Data: 05 Noiembrie 2020
INNA revine cu o nouă colaborare pentru ”Pretty Thoughts”, o nouă piesă dance produsă de Nobody Cares, cu Henri Purnell, un tânăr muzician din Germania. ”Pretty Thoughts” vorbește despre cum poți să treci peste o relație care s-a încheiat.

Piesa a fost lansată cu lyric video pe contul oficial al lui Henri Purnell și cu un super performance video pe canalul de YouTube al INNEI.

Citește și

Videoclipul spectaculos a fost filmat de Alexandru Mureșan în CORE by RADAR, un fuselaj impresionant de Boeing 737 transformat într-o instalație de new media art unică în lume. Aceasta a fost concepută de RADAR și dezvoltată împreună cu studiouri și artiști independenți ce îmbină arta cu tehnologia și în colaborare cu ROMAERO.

"A fost o super experiență, mi-a plăcut să filmez într-un setup atât de cool și impresionant la CORE by RADAR! Enjoy "Pretty Thoughts!", a spus INNA.

De curând, INNA a lansat o colaborare cu Michael Calfan pentru piesa ”Call Me Now”. Anul acesta, a lansat single-urile ”Not My Baby” și ”Read My Lips”, feat. FARINA, dar și ”Sober”, ”Nobody”, ”VKTM” cu Sickotoy și TAG și ”Discoteka” cu Minelli.

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 26: Ce spune PR-ul Annei Lesko despre participarea ei la Ferma


 

FULLSCREEN
INNA a lansat piesa "Pretty Thoughts" în colaborare cu Henri Purnell
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies