Slash: Guns N' Roses ar putea lansa un ultim album

Slash: Guns N Roses ar putea lansa un ultim album
Citeste mai mult despre: slash, guns roses,
Autor: Redactia
Data publicarii: 02 Octombrie 2018
Data actualizare: 02 Octombrie 2018
Slash a dat de înțeles într-un interviu că trupa ar mai vrea să lanseze un ultim album. 

Legendele rock-ului pregătesc un nou album, dacă e să dăm crezare spuselor lui Slash. Chitaristul, în vârstă de 53 de ani, a spus într-un interviu că trupa nu exclude ideea de a lansa un ultim album. 

,,Vrem să facem ceva, da. Am fost în turneu și o să mai avem încă unul în Asia, în noiembrie. Apoi poate vom lua în calcul și varianta asta, o să vedem.”, a declarat Slash într-un interviu acordat revistei Revolver.

El a lăsat să se înțeleagă că trupa vrea să scoată încă un album și spre finalul interviului, când a spus: ,,Mi-a fost reamintit cât a însemnat trupa noastră pentru fani. E un sentiment ireal. După ce am stat atât de mult timp departe de acest sentiment și știind cât entuziasm și dragoste ne-au arătat oamenii de-a lungul timpului... mă simt privilegiat, onorat. Cu toții simțim că le datorăm fanilor un ultim omagiu.”

Slash e unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chitariști ai tutor timpurilor. Publicații precum Time sau Rolling Stone l-au inclus mereu în topul celor mai importanți chitariști din istoria muzicii rock, iar în 2012, alături de colegii săi de trupă, el a fost inclus și în Rock and Roll Hall of Fame. 

Slash a fost și în țara noastră de două ori, în 2013 și 2015.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies