Aida Economu:"Între Profu' și Profa' se va întâmpla ce trebuie să se întâmple între doi oameni maturi care se plac “


	Aida Economu:"Între Profu' și Profa' se va întâmpla ce trebuie să se întâmple între doi oameni maturi care se plac “
Citeste mai mult despre: Aida Economu, interviu, serial Profu, sezonul 2,
Data: 27 Ianuarie 2021
Profa’, căreia îi dă viață Aida Economu, se întoarce pe 11 februarie în sezonul doi din Profu’ la fel de frumoasă, de charismatică și de empatică. 

Și, evident, îl face pe Profu’ să se îndrăgostească și mai tare. După cum spune chiar actrița în exclusivitate pentru Pro Tv Plus, “relația lor va evolua, ceea ce e bine! O să se întâmple ce trebuie să se întâmple între doi oameni maturi care se plac. “
 
Aida spune că sezonul al doilea al serialului i-a împlinit așteptările și îi îndeamnă pe telespectatori să nu piardă niciun episod, “pentru că este un scenariu foarte bun și educativ.”
 
Ca să intre în pielea Profei, Aida mărturisește că a fost nevoită să își acceseze foarte mult răbadrea : “ nu am o răbdare nativă, am o răbdare educată și să mă confrunt cu modul în care se comportă generația tânără a fost un exercițiu de răbdare, să mă pun în pielea Anei."


Despre cele mai dificile scene, dar și despre momentele amuzante, despre cum a chemat Poliția din greșeală și despre modul în care decurg filmările, Aida Economu povestește în video-ul de mai jos:

PROFU' VINE LA PRO TV CU SEZONUL 2, PE 11 FEBRUARIE

FOTO: PRO TV

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies