• PRO TV
  • Andi Moisescu si-a retrait copilaria la Euro Disney Paris! Din 20 august, Andi vaneaza talente! FOTO

Andi Moisescu si-a retrait copilaria la Euro Disney Paris! Din 20 august, Andi vaneaza talente! FOTO

Andi Moisescu si-a retrait copilaria la Euro Disney Paris! Din 20 august, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Andi vaneaza talente! </span>FOTO

La inceput de vacanta, Andi Moisescu si Olivia Steer si-au imbarcat voinicii, David si Luca, si i-au dus in unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume, nu doar pentru copii, ci si pentru adulti: Euro Disney Paris. Realizatorul emisiunii Apropo Tv recunoaste deschis ca a fost una dintre cele mai minunate vacante si probabil cea mai frumoasa de care copiii s-au bucurat pana acum.  

Cunoscuti pentru faptul ca sunt veritabili parteneri de joaca pentru mezinii lor, Andi si Olivia n-au stat pe ganduri si odata ajunsi acolo au intrat imediat in roluri, costumandu-se inaintea copiilor.

„Marile bucurii insa le-au apartinut. Autografe de la toate personajele lor preferate, parade la care au si participat alaturi de Mickey si prietenii lui, spectacole uluitoare la care pana si noi, adultii, am ramas cu gura cascata. Au fost doua zile pline, traite numai in parcuri, de la 10 dimineata si pana seara, la 7. Ei n-au obosit deloc. Noi ne-am bucurat sa fim parteneri de distractie”, a povestit Andi, foarte incantat de tot ceea ce a descoperit acolo.

Personajele de care a fost inconjurat, distractia de care a avut parte si spectacolul continuu desfasurat sub ochii lui l-au facut pe juratul show-ului "Romanii au talent" sa recunoasca deschis ca si-a retrait copilaria.

Intorsi in tara, Olivia cauta in continuare "Doamne de poveste", pe care sa le prezinte din aceasta toamna telespectatorilor ACASA, iar Andi vaneaza in perioada 20 august - 26 septembrie talente pentru "Romanii au talent", la preselectiile pentru noul sezon al emisiunii.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni