• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • De ce a intrat Cristina Bâtlan sub acoperire în propria companie: „Am hotărât să-mi asum provocarea asta”

De ce a intrat Cristina Bâtlan sub acoperire în propria companie: „Am hotărât să-mi asum provocarea asta”

De ce a intrat Cristina Bâtlan sub acoperire în propria companie: „Am hotărât să-mi asum provocarea asta”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Șef sub acoperire” este aproape, iar primul manager care va intra sub acoperire în propria companie este Cristina Bâtlan. Fondatoarea brandului „Musette” a dezvăluit cum a primit provocarea de a participa la emisiune.

Șef sub acoperire nu este despre a-ți spiona angajații, ci despre a afla ce nu funcționează bine, pentru a găsi cele mai bune soluții la blocajele care apar într-o companie. Totodată, emisiunea le oferă managerilor o imagine cât mai fidelă despre coeziunea echipei care are ca scop îndeplinirea unor planuri de business îndrăznețe.

Cu câteva zile înainte de debutul emsiunii Șef sub acoperire sezonul 3, Cristina Bâtlan dezvăluie motivele pentru care a acceptat să intre sub acoperire în propria companie, Musette. 

Nu ratați un nou sezon Șef sub acoperire, din 9 februarie, la PRO TV și pe VOYO

M-am hotărât să-mi asum provocarea asta și o fac din respect față de echipa mea, pentru că aș vrea să trăiesc măcar o zi ceea ce trăiesc ei în fiecare zi”, ne-a spus Cristina Bâtlan, primul manager din sezonul 3 al emisiunii Șef sub acoperire.

Antreprenoarea, care este și finanțator la Imperiul Leilor, spune că această experiență o va ajuta să îndrepte eventualele sincope apărute în procesul de producție și să ia cele mai bune măsuri pentru a-și stimula angajații să performeze. 

Cristina Bâtlan a mărturisit și care sunt cele mai mari temeri ale sale înainte de startul emisiunii. Află care sunt acestea în VIDEO-ul de mai jos!


 

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni