Șef sub acoperire 23 martie | Cine este Violeta Marin, angajata care l-a impresionat pe George Safir


	Șef sub acoperire 23 martie | Cine este Violeta Marin, angajata care l-a impresionat pe George Safir
Autor: Dan L. Brumar
Data: 23 Martie 2023

După ce fratele său a colectat informații prețioase din misiunea sa sub acoperire, George Safir a decis să-și intre și el în rol. Managerul a ales fabrica de preparate din carne a companiei.

Fabrica de preparate de la Vaslui a firmei Safir este locul în care se procesează zilnic două tone de carne proaspătă. Departamentul în care vrea să intre sub acoperire a fost dezvoltat de fratele său, prin urmare angajații de aici nu-l cunosc foarte bine.

Cea care coordonează activitatea de aici este Violeta Marin, o femeie de 50 de ani care lucrează ca operator preparare mezeluri. Femeia își cunoaște bine meseria și lucrează încă de la deschiderea punctului de lucru.

George Safir începe să pună întrebări tot mai intime și astfel află un detaliu dureros din viața angajatei sale. Violeta a avut o relație complicată cu fiica ei, care a fugit de acasă la vârsta de 15 ani, împreună cu un bărbat. A căutat-o mult timp și, când a găsit-o, a trimis-o în Italia, la sora ei.

Atunci, fata, în vârstă de 17 ani, era însărcinată în urma relației nefirești cu acel bărbat.

Am ținut legătura cu ea, m-am dus la ea, am încercat s-o iert. E cam dureros să mai vorbim”, a spus femeia. Dar și-a iertat fiica? Află din VIDEO-ul de mai jos!


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies