• Emisiuni
  • Survivor România
  • Andreea Moromete și Răzvan Danciu s-au retras în pădure. Cum au fost surprinși cei doi războinici

Andreea Moromete și Răzvan Danciu s-au retras în pădure. Cum au fost surprinși cei doi războinici

După trei săptămâni petrecute în junglă, departe de cei dragi și de confortul de acasă, unii războinici se simt neputincioși. Răzvan Danciu este copleșit de tristețe din această cauză, iar Andreea Moromete îl consolează. 

Cei doi tineri s-au retras în pădure, mai departe de camp, și au purtat o discuție despre ce se întâmplă cu adevărat la Survivor. 

„Ce realizez aici este că nu există nimic mai de preț decât familia”, va spune Răzvan Danciu, tânărul student în vârstă de 20 de ani”. 

„Gândește-te că familia e singura care ne acceptă exact așa cum suntem noi, știi? La ei poți să te întorci mereu, că te primesc acolo cu brațele deschise ”, va adăuga Andreea Moromete
 

Cine este Răzvan Danciu din echipa Războinicilor



Răzvan are 20 de ani, iar până acum doar a studiat. El spune că s-a înscris la Survivor pentru a-și demonstra că poate face față unei astefel de provocări. Concurentul crede că una dintre cele mai mari provocări ale acestei competiții este viața în sălbăticie, cu tot felul de lipsuri: „Să dormim pe scândură, fără confortul unui pat. Îmi imaginez cum ne va ploua, deci va fi destul de greu”. 

Răzvan recunoaște că are emoții legate de traseu:„Cea mai mare frică este de a pierde multe jocuri de recompensă și de comunicare”, a spus el înainte de plecarea în Republica Dominicană. 


Mai multe detalii poți vedea în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni