Ce medie a avut la BAC Răzvan Danciu. Tânărul a părăsit competiția Suvivor în lacrimi

Ce medie a avut la BAC Răzvan Danciu. Tânărul a părăsit competiția Suvivor în lacrimi

La doar 20 de ani, Răzvan Danciu a acceptat să participe la cel mai dificil reality show al momentului. După trei săptămâni petrecute în Republica Dominicană, alături de echipa războinicilor, tânărul student a fost eliminat din concurs. Puțini știu că fostul războinic a fost un elev exemplar, dovadă fiind rezultatele sale la BAC. 

Cine e Răzvan Danciu de la Survivor România 2023

Răzvan Danciu a participat la concursul Survivor România 2023, alături de echipa Războinicilor, dorindu-și să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Înainte de plecarea în Republica Dominicană, tânărul de 20 de ani a oferit un interviu pentru PRO TV în care a menționat că tot ce a făcut până acum a fost să învețe. El s-a înscris la Survivor pentru a-și demonstra că poate face față unei astefel de provocări.

Concurentul a spus că un lucru foarte dificil i se pare viața în sălbăticie, cu tot felul de lipsuri. „Să dormim pe scândură, fără confortul unui pat. Îmi imaginez cum ne va ploua, deci va fi destul de greu. Cea mai mare frică este de a pierde multe jocuri de recompensă și de comunicare”, spunea el înainte de începerea competiției.  

Răzvan Danciu s-a născut în localitatea Gălăuțaș-Pârău din județul Mureș. El s-a mutat la București, după ce a fost admis la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, la Facultatea de Relații Internaționale. Tânărul a excelat la învățătură, dovadă fiind media 10 pe care a obținut-o la Bacalaureat. 

În timpul liber, Danciu se întâlnește cu prietenii pentru a cânta, fiind pasionat de muzică. 

Răzvan Danciu a fost nominalizat la consiliu, alături de Codruța Began și Andrei Neagu. Plecarea lui a fost decisă prin votul publicului. Citește mai multe detalii aici. Tânărul a plâns în momentul în care și-a luat „La revedere” de la colegii lui. 

Sursă foto: arhiva PRO TV, facebook/ Răzvan Danciu

Vezi și: Răzvan Danciu, cu lacrimi în ochi după ce a aflat că părăsește Survivor: „Mi-ați făcut mândri părinții”




 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni