• Emisiuni
  • Survivor România
  • Daniel Pavel, motivul pentru care toată lumea îi spune Domnu Dan. ”A ajuns să intre în mentalul colectiv”

Daniel Pavel, motivul pentru care toată lumea îi spune Domnu Dan. ”A ajuns să intre în mentalul colectiv”

Daniel Pavel, motivul pentru care toată lumea îi spune Domnu Dan. ”A ajuns să intre în mentalul colectiv”

Mai sunt câteva zile până când, la PRO TV și pe VOYO, Daniel Pavel va da startul celui mai puternic show din lume, Survivor România 2023. 

Până atunci, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, ne-a dezvăluit cum a apărut acest supranume, ”Domnu Dan”, cu care i se adresează atât concurenții, cât și unii oameni din echipa de producție și chiar și fanii emisiunii de pe rețelele de socializare. 

Să știi că totul s-a petrecut în Dominicană. Factual, e vorba de un regizor de platou care, împreună cu un concurent, a început să-mi spună ”domnu Dan”. ”Domnu Dan să vină la cameră! Domnu Dan, hai să se liniștească concurenții!”. Astfel, o vorbă de platou a ajuns să intre, cumva, în mentalul colectiv și eu m-am trezit cu acest apelativ.

Nu e vorba de vârstă. E, mai degrabă, vorba de drăgălășenia adresării. E o formă de respect”. 

Daniel Pavel mărturisește că are și în familie oameni care îi spun ”Domnu Dan”: ”Îmi zice chiar băiatul meu - care e adolescent. Câteodată, pe un ton ritos, așa, îmi zice: Domnu Dan”.

Sub ”supravegherea” lui Domnu Dan, cei 24 de concurenți  vor începe, în curând, lupta pentru titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. Cine va reuși? Cine va ceda în fața condițiilor dificile? 

Umăriți rețelele sociale ale show-ului pentru interviuri în exclusivitate cu toți cei care au acceptat provocarea show-ului fenomen SURVIVOR! Iar din 9 ianuarie, nu ratați la PRO TV și pe VOYO, începutul noului sezon! 




Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni