• Emisiuni
  • Survivor România
  • DOC, primul interviu după plecarea de la Survivor 2023: „Odată cu mine pleacă dileala și adevărul spus brutal”

DOC, primul interviu după plecarea de la Survivor 2023: „Odată cu mine pleacă dileala și adevărul spus brutal”

DOC, primul interviu după plecarea de la Survivor 2023: „Odată cu mine pleacă dileala și adevărul spus brutal”

La consiliul de eliminare din 15 martie, DOC a părăsit competiția Survivor 2023. După zece săptămâni, petrecute alături de Faimoși, concurentul recunoaște că a obosit și că abia așteaptă să-și întâlnească familia. Mai multe despre experiența sa a povestit într-un interviu exclusiv pentru PRO TV. 

1. În ce măsură te-ai așteptat că vei fi eliminat din competiția Survivor

„Dacă publicul a decis, cei de acasă au hotărât, cine sunt eu să zic că nu e așa? Sunt fericit că mă duc la familie. Credeți-mă, sunt foarte obosit. Sunt piele și os, nu mai am resurse. Oscilam între depresie si adrenalină. Cu fetele nu m-am mai înțeles de mult timp în camp, doar cu Ionuț, cu Mihai și cu Kamara în ulima vreme. Ciudat, dacă mă întrebi...  Mi-am pierdut atistăreala mea, nu mai eram creativ deloc, nu mai puteam, vă jur...zeama mea se ducea. Cumva, vă mulțumesc că mă trimiteți acasă”. 

2. Ai vreun regret? 

„Am regretul că n-am putut mai mult. Sincer, fizic nu mai pot. Mi-aș fi dorit un pic de zeamă fizică să mai fi avut. 

3. Crezi că ai dezamăgit pe cineva? 

„Sper că n-am dezamăgit pe nimeni prin plecarea mea. Sper că nu mi-am dezamăgit nevasta, copilul, familia în primul rând. În rest, ne descurcăm cu toate dezamăgirile, sunt toate motivate, credeți-mă, în sensul în care n-am trăit în așa condiții vreodată. Îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva”.

4. Ce rămâne în urma ta, odată cu plecarea de la Survivor?

„În urma mea rămâne un loc liber în baracă. Remus se va întoarce, totul va fi bine. Va urma unificarea.  Sper ca cel mai bun să câștige, în opinia publicului. Eu, din punctul meu de vedere, spun că mi-am făcut treaba. Am dat absolut tot ce-am avut de dat. Mă duc acasă să-mi reiau activitățile”

5. Ce pleacă odată cu tine de pe insulă? 

„Cred că dileala. Cred că adevărul spus brutal. Faptul că nu contează cu cine vorbești, ci trebuie să spui ce ai pe suflet. Pleacă pantalonii ăștia de trening, tricoul ăsta pe care l-am spălat de „n” ori în apele rămase după ce au spălat fetele haine. Pleacă tot ce-am reprezentat eu pentru public. Pleacă un prieten pe care și l-a câștigat Iftimoaie, Zmărăndescu și chiar și Kamara.” 

Aleg să iau cu mine niște lecții, cum că poate ar trebui să fiu un pic mai cumpătat în anumite situații, să am grijă cum vorbesc cu oameni pe care nu-i duc.  Eu fiind obișnuit să-i duc pe toți în jurul meu, trebuie să-i tratez mai cu tact. Voi vedea ce se va întâmpla de aici în colo”.  


DOC a mai spus pe cine vede el în finala Survivor 2023 din echipa Faimoșilor și a trecut în revistă lucuri de care nu poate fi mândru, legate de parcursul lui în competiție? 

Vezi continuarea interviului în materialul video de mai jos. 





Sursă foto: arhiva PRO TV




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni