DOC (Vlad Munteanu) participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

DOC (Vlad Munteanu) participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Show-ul SURVIVOR România 2023 se apropie cu pași repezi, iar printre vedetele care vor apărea în emisiunea fenomen de la PRO TV se numără și DOC (Vlad Munteanu), care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Numele tuturor FAIMOȘILOR de la SURVIVOR România 2023 sunt dezvăluite în cadrul emisiunii „Survivor – Marea Dezvăluire” care se vede LIVE și în exclusivitate pe VOYO, acolo unde DOC (Vlad Munteanu) a făcut și primele declarații despre participarea la show-ul fenomen.

Ce a spus DOC (Vlad Munteanu) în emisiunea „Survivor - Marea Dezvăluire” poate fi văzut exclusiv pe VOYO

Cine este DOC (Vlad Munteanu), concurent în echipa Faimoșilor la SURVIVOR România 2023

SURVIVOR, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine în 2023 la PRO TV, cu un nou sezon! Printre concurenții care au acceptat să participe la show-ul fenomen global se numără și Vlad Munteanu, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Cunoscut de o țară întreagă sub numele de DOC, Vlad Munteanu se află în industria muzicală din România de aproximativ 25 de ani, mai exact din 1997. La sfârșitul anului 1999, Vlad Munteanu (DOC) a lansat, alături de Deliric (Răzvan Eremia) si Vlad Dobrescu, trupa C.T.C. (Controlul Tehnic de Calitate), dar și primului label independent de hip-hop: Facem Records.

La 13 ani de când s-a lansat în muzică, adică în anul 2010, DOC (Vlad Munteanu) a lansat primul lui album solo, „Scăpat de sub control”, pe care se regăseau melodii interpretate alături de artiști precum Deliric, Vlad Dobrescu, Maximilian, Guess Who, raku sau Cabron.

La sfârșitul anului 2015, DOC (Vlad Muntenu) a reușit să cucerească toate topurile muzicale cu melodia „Pierdut bulletin”, interpretată alături de Motzu și Smiley.

În 2023, Vlad Munteanu (DOC) a acceptat o nouă provocare și va participa la cel mai nou sezon SURVIVOR România, în echipa FAIMOȘILOR.

Emisiunea integrală „Survivor - Marea Dezvăluire” poate fi văzută exclusiv pe VOYO

Emisiune sponsorizată de Vodafone

Vodafone EasyTech este alături de concurenți pe parcursul competiției, în momente cheie din cadrul probelor, cât și pentru a rămâne conectați cu cei de acasă.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni