• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 30 aprilie - Ana Porgras își trăiește cel mai negru scenariu la care doar se gândea! Ce se întâmplă în tabără și ce fac pentru ea colegii

Survivor All Stars 2024, 30 aprilie - Ana Porgras își trăiește cel mai negru scenariu la care doar se gândea! Ce se întâmplă în tabără și ce fac pentru ea colegii

Ana Porgras s-a retras din sportul de performanță pe care îl practica, gimnastoca,  după ce, în decembrie 2011, a suferit o accidentare gravă.

Tocmai de aceea, după accidentul de la Survivor, mărturisește, în timp ce primește îngrijirile medicale, că acesta era pentru ea cel mai negru scenariu la care se gândea înainte să vină la concurs.

​Dacă în momentul accidentării a urlat de durere, când a fost dusă pentru îngrijiri, a plâns foarte mult. 

Colegii ei care au câștigat recompensa o așteaptă însă și îi fac cea mai mare surpriză și bucurie, ca să îi schimbe starea. Află triști că tânăra are fractură, dar fac  totul ca să o ajute să își revină: "momente de neuitat îi facem Anei."

Vedeți despre ce e vorba, în VIDEO atașat 

Ana Porgras a fost gimnastă și a fost medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, a primit medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, Ana Porgras a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni