Moment dramatic la Survivor România 2023! Alina Radi a leșinat pe traseu: „Săriți”

Moment dramatic la Survivor România 2023! Alina Radi a leșinat pe traseu: „Săriți”

Ediția din 28 februarie a emisiunii Survivor România 2023 a venit cu un moment dramatic, care se putea transforma într-o tragedie.

Spre finalul duelului pe care Crina Abrudan l-a câștigat cu Alina Radi, aceasta din urmă a avut probleme când trebuia să iasă din apă: spatele i s-a blocat, nu a mai avut forță în mâini și a leșinat!

Aflată la un pas de înec, Alina Radi a fost salvată atât de Faimoși, cât și de Războinici, toți concurenții încercând să o scoată din apă cât mai repede, după ce a leșinat și a fost aproape să se înece.

„Săriți! Săriți”, poate fi auzită cum strigă disperată Carmen Grebenișan, în timp ce Robert Moscalu este primul care ajunge la Alina Radi, pentru a o salva. Iar Dan Ursa sare imediat în apă și o scoate pe colega lui.

„A leșinat! A leșinat”, spune și Kamara, care îi ajută, alături de DOC, pe Războinici să o scoată pe Alina Radi din apă, pentru a nu se îneca!

„O putem ridica? Cu targa?”, îl întreabă Dan Ursa pe medic, după care Alin Chirilă o liniștește pe Alina Radi: „O să fii bine, e doctorul cu tine, te ajută”.

Întregul moment dramatic poate fi văzut în clipul video atașat!

Show-ul Survivor România poate fi văzut și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni