• Emisiuni
  • Survivor România
  • Pe cine dintre concurenții Survivor îi vede în finală Codruța Began. Ce a dezvăluit fosta razboinică după eliminarea din concurs

Pe cine dintre concurenții Survivor îi vede în finală Codruța Began. Ce a dezvăluit fosta razboinică după eliminarea din concurs

Pe cine dintre concurenții Survivor îi vede în finală Codruța Began. Ce a dezvăluit fosta razboinică după eliminarea din concurs

Înainte de plecarea acasă, Codruța Began a oferit un interviu exclusiv, în care a vorbit despre parcursul ei în competiție, dar și despre foștii coechipieri. Profesoara de sport a numit câțiva concurenți, pe care îi consideră puternici și cu mari șanse de a câștiga trofeul Survivor 2023. 

În cele cinci săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană, Codruța Began a dat dovadă de multă determinare, reușind să aducă multe puncte pentru echipa sa. Ea spune că ar mai fi rezistat în competiție, dar faptul că și-a exprimat cu voce tare dorința de a pleca acasă, invocând dorul de cei dragi, i-a făcut pe colegii ei să o propună spre eliminare. 

„Simțeam că voi fi eliminată, pentru că mi-am exprimat dorința de plecare de mai multe ori. (...) N-am plecat prima, n-am plecat după o săptămână, am plecat după 4 nominalizări. Chiar am luptat cu toate forțele mele, cred că înaintea mea au plecat 9 persoane, deci cred că pot să plec cu capul sus”.

Codruța Began a numit câțiva concurenți pe care îi consideră puternici și care ar putea ajunge în finala competiției Survivor: 

„Alin Chirilă este cel mai puternic dintre toți. Din punct de vedere sportiv este peste toți, chiar și peste Faimoși. Nu există alt concurent care să-l depășească. Andreea Moromete m-a surprins plăcut. Evoluția ei, transformarea ei este radicală. S-a făcut o frumoasă leoaică războinică. Eu așa o văd. Chiar le-am spus că pe ei doi aș vrea să-i văd în finală. M-aș bucura și de Robert, care este constănțeanul meu, să-l văd acolo. M-aș bucura și pentru Lucianna. Înainte de a avea conflictul cu Dan Ursa, până la acea răbufnire a lui, îl vedeam în finală. Acum îmi doresc să câștige cine va fi mai bun până la capăt și cel mai rezistent din toate punctele de vedere, dar să fie cu fairplay”.

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai jos. 



Sursă foto: arhiva PRO TV



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni