Adrian Streinu-Cercel a dezvăluit când se va termina pandemia de coronavirus

Adrian Streinu-Cercel a dezvăluit când se va termina pandemia de coronavirus
Autor: Iulian Ioncea
Data: 23 Octombrie 2020
Mai este puțin și se face un an de când noul coronavirus a fost descoperit pentru prima dată în orașul Wuhan din China, însă nimeni nu poate spune nici acum cu exactitate cum se răspândește virusul sau cum poate fi neutralizat acesta.

Cu toate că pandemia de coronavirus pare că nu mai poate fi ținută sub control, numărul de cazuri din întreaga lume începând din nou să crească, toată lumea se întreabă când vom scăpa de virusul ucigaș și nu vom mai vorbi despre COVID-19.

Citește și

Potrivit medicului Adrian Streinu-Cercel, care a vorbit strict despre ce se întâmplă în România, noul coronavirus nu va dispărea prea curând din țara noastră.

„De la o persoană care este infectată, în decursul unei serii de patru zile, alte trei persoane vor fi infectate. După încă patru zile, alte nouă persoane vor fi infectate. Și, după încă patru zile, încă 27 de persoane. Aşa se face că, de la o persoană infectată, în decurs de 12 zile, vom avea 40 de persoane infectate. Puteţi să faceţi un calcul simplu coroborat cu populaţia României şi să vedeţi cam în cât timp populaţia României va ajunge să treacă toată prin infecţie. Fiind un virus cu răspândire relativ lentă, se va întinde pe circa doi ani de zile. Suntem în 2020, mai puneţi 2021, 2022 şi în 2023 s-ar putea să respirăm uşuraţi”, a spus Adrian Streinu-Cercel.

foto: Agerpres

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 21: Giulia Nahmany, primele dezvlăluiri după eliminare
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies