Gigi Becali încearcă să lupte cu pandemia de coronavirus: „Vreau să aduc niște medicamente”

Gigi Becali încearcă să lupte cu pandemia de coronavirus: bdquo;Vreau să aduc niște medicamente
Citeste mai mult despre: coronavirus, Gigi Becali,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 15 Octombrie 2020
În urmă cu aproximativ o lună, Gigi Becali anunța că nu va mai apărea în spațiul public și că nu va mai oferi niciun interviu presei din România, însă latifundiarul din Pipera pare că s-a răzgândit.

Prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi reabilitat din punct de vedere judecătoresc, Gigi Becali a uitat de promisiunea pe care o făcuse și a început să le vorbească reporterilor despre pandemia de coronavirus.

Citește și

„Vreau să aduc niște medicamente. Virusul ăsta este un fleac, dar oamenii nu știu. Au avut zeci de persoane pe care le-am vindecat. Știți ce medicamente iei de la farmacie? Să ne spună Ministrul Sănătății: «Dacă ai simptome, mergi să iei de la farmacie cutare medicamente». Ei de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni. Și atunci eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia, le pun în farmaciile din România fără niciun fel de adaos, ca să nu moară oamenii. Ca să știe omul: «Bă, am virus, mă duc să cumpăr antidot». Noi știm doar paracetamol. Bă, nu trece cu paracetamol. Mama mea nu are nimic, are 90 de ani, e vindecată de 2 luni de zile. Am avut toată curtea, și șofer, și oamenii din casă, și Giovanni și Victor, majoritatea comunei a avut virus. Le-am dat medicamente, Arbidol, vitamina C. Am avut ce să dau, dar oamenii nu au ce să ia. Am făcut o scrisoare de intenție astăzi pentru vaccinul din Rusia, că acolo deja se vaccinează. Am făcut eu, dacă la noi nu se face”, a spus Gigi Becali.

foto: Agerpres

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies