Mulți se tem că Europa se va închide din nou! Ce spune Raed Arafat legat de restricțiile pentru România de Paște?

Mulți se tem că Europa se va închide din nou! Ce spune Raed Arafat legat de restricțiile pentru România de Paște?
Citeste mai mult despre: coronavirus, Paste, restrictii,
Data publicarii: 17 Martie 2021
Data actualizare: 17 Martie 2021
Italia a înregistrat pe 16 martie 502 decese cauzate de COVID-19 și a anunțat că jumătate din țară rămâne în carantină până după Paștele Catolic. 
Alte țări europene reimpun restricții serioase.
 
Raed Arafat a declarat însă că, în condițiile date, că în acest an există speranța unor mai mari libertăți în perioada Paștelui, comparativ cu toții anul trecut.
 
”Speranţa noastră este să se ajungă să fie mult mai bine decât anul trecut, adică să nu se sărbătorească în sensul cum s-a sărbătorit anul trecut, ci mult mai bine şi mai aproape de normalitate. Normal că aceste lucruri pot fi discutate, nu vin acum să spun că va fi aşa sau va fi aşa, asta nu e o decizie care o ia doctorul Arafat, e o decizie care se discută, care se ia ca de obicei la nivelul Grupului tehnico-ştiinţific, care propune la nivelul CNSU şi aşa mai departe”, a declarat Raed Arafat, la o televiziune de știri.


 

”Speranţa noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde şi de situaţia epidemiologică şi de toate celelalte aspecte. Dar să vin să spun că mutăm ora şi schimbăm slujba, aşa ceva vă daţi seama că sunt bazaconii”, a mai declarat Arafat. Secretarul de stat a precizat că în unele zone care ar putea fi de Paşte în carantină, ar putea fi luate unele măsuri speciale."

”Este posibil, dacă există zone mult mai afectate şi situaţia în ele mult mai gravă, să fie alte măsuri luate. Sperăm să ajungem la Paşti să avem o situaţie mai normală, dar dacă sunt zone sub carantină, care sunt mai afectate, poate că acolo vor fi măsuri speciale, se vor adapta măsurile pentru noaptea Paştelui. Dar nu mă grăbesc să mă pronunţ eu”, a mai declarat secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne.
 
Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro


Pe Pro Tv Plus puteți vedea How To TikTok:

FOTO: SHUTTERSTOCK/ AGERPRES
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!