Noi detalii despre antidotul pentru coronavirus! Canadienii au făcut anunțul: „Va fi gata în curând”

Noi detalii despre antidotul pentru coronavirus! Canadienii au făcut anunțul: bdquo;Va fi gata în curând
Citeste mai mult despre: coronavirus, vaccin anti-coronavirus,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 23 Martie 2020
De aproximativ patru luni, întreaga planetă este în stare de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus, care a ucis până în prezent aproape 15.000 de persoane.

Din păcate, coronavirusul a făcut victime și în România, unde 3 persoane au murit și alte 433 au fost infectate, existând însă și 64 de pacienți vindecați, după cum au anunțat autoritățile în seara zilei de 22 martie.

Cu toate că nimeni nu știe când va fi gata un vaccin împotriva coronavirusului, o companie din Canada afirmă că acesta s-ar putea realiza mai repede decât ar spera lumea. Reprezentanții Medicago, al cărei director este Bruce Clark și care are sediul în Quebec, au dezvăluit că sunt foarte aproape de a găsi antidotul minune.

Bruce Clark a afirmat că testarea vaccinului pe oameni ar putea începe în luna iulie, dacă totul merge conform planului, iar odată ce totul este pus la punct, ar putea crea în jur de 10 milioane de doze în fiecare lună. 

„Acest vaccin ar trebui să funcționeze chiar dacă coronavirusul va suferi mutații. Noi producem vaccinul sau anticorpii fără să fim nevoiți să propagăm virusul. Va fi gata în curând”, le-a spus reprezentantul companiei din Canada jurnaliștilor de la Global News, dezvăluind totodată că noiembrie ar putea fi luna în care vor putea fi vaccinate cele mai multe persoane.

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Alex Daragiu
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO