(P) Excelență în intermedierile financiare cu OVB Allfinanz Romania

(P) Excelență în intermedierile financiare cu OVB Allfinanz Romania
Data publicarii: 26 Noiembrie 2020
Data actualizare: 26 Noiembrie 2020
Viețile oamenilor, indiferent de spațiul geografic, mai ales în aceste timpuri ale globalizării, sunt din ce în ce mai stresante și înțesate de provocări (din interior și nu numai).

Oportunitățile financiare sunt nenumărate, dar pentru ca acestea să fie valorificate așa cum se cuvine, este uneori nevoie de o consultanță temeinică. Din 2002, OVB Allfinanz Romania se dezvoltă și rămâne în top în domeniul intermedierii financiare.

Colaborând cu peste 100 de parteneri de elită din Europa, OVB oferă fiecărui client o analiză amănunțită a situației financiare, lucru care relevă atât diversele probleme și dificultăți, căile de rezolvare, dar și oportunitățile de la orizont care ar putea fi folosite în avantajul acestuia.

Pornind de la obiectivele fiecărui client, în urma analizei amănunțite, putem propune soluții financiare individuale care să propulseze viața profesională și personală la un alt nivel.

Unul dintre principalele lucruri asupra cărora ne concentrăm atenția este reprezentat de subiectul pensiilor. Foarte mulți oameni știu deja, încă din tinerețe, ce vor să facă atunci când vor fi eliberați de un job și se vor bucura de roadele unei vieți trăită frumos.

De cele mai multe ori însă, din păcate, pensia legală nu este suficientă pentru o bătrânețe firească, lipsită de griji anevoioase și stresante. În acest context, mai ales în spațiul românesc, o pensie privată este necesară. Observăm de-a lungul anilor o tot mai mare preocupare pentru augmentarea bunăstării, lucru care descrie o însănătoșire a perspectivei asupra bătrâneții.

Fiecare vârstă în parte este frumoasă. Bătrânețea poate fi asemuită toamnei în care se culeg roadele vieții. Cu toate problemele ei aferente și inevitabile pentru toți, nu trebuie să fie o vârstă trăită la umbra lipsurilor. De aceea, completarea cu o pensie privată este o măsură înțeleaptă și benefică. Partenerul OVB vă va ajuta să găsiți conceptul de pensie privată potrivit dumneavoastră, astfel încât el să nu pericliteze prezentul, dar să vă asigure un viitor luminos.

Strâns corelată cu perspectiva bătrâneții este și sănătatea. Adevărata bogăție a vieților noastre, sănătatea este condiția sine-qua-non a unei vieți împlinite și fericite. În absența ei, nicio altă perspectivă nu mai este posibilă, niciun plan nu are relevanță, iar în prezența suferinței viitorul se prăbușește. De aceea, o asigurare de sănătate este binevenită. Dar care dintre ele? Domeniul asigurărilor poate fi asemuit cu o junglă. În hățișul ei oamenii se pierd și nu ajung întotdeauna la cele mai bune decizii.

Aici intervin consultanții OVB, a căror pregătire fără cusur este suficientă pentru înțelegerea realităților și dorințelor fiecărui client, astfel încât să se aleagă cele mai bune soluții financiare și cele mai potrivite polițe de asigurare. În deplină siguranță, cu ajutor specializat de nădejde, veți reuși să descoperiți ce anume vi se potrivește.

Pe lângă asigurarea de sănătate legală sau privată, este posibil să aveți nevoie de asigurări suplimentare individuale. În funcție de stilul de viață, meseria practicată (poate una care implică tot felul de riscuri) și starea de sănătate, veți fi ghidați cu responsabilitate spre planul de asigurare potrivit necesităților dumneavoastră.

Din păcate, neprevăzutul tragic face parte din viețile noastre. Când vă așteptați mai puțin, se pot întâmpla tot felul de lucruri dureroase care creează suferințe complexe.

Din păcate, asigurarea de stat nu este întotdeauna suficientă pentru complexitatea problemelor care pot apărea. Analizând însă fiecare aspect al vieții și stării de sănătate, ne vom dumiri asupra căilor suplimentare de asigurare la care trebuie să ajungem pentru ca dumneavoastră să vă bucurați mereu de protecție.

Pe lângă aceste două pârghii de căpătâi pentru asigurarea viitorului, sănătatea și pensia, OVB vă oferă, prin intermediul consultanților foarte bine pregătiți, sfaturi pentru a vă administra bugetul lunar.

Mulți oameni descoperă că abilitățile de a gestiona bugetul, ținând seama de venituri, cheltuieli și posibilitatea de a investi în proiecte durabile și prospere, contează enorm pentru îmbunătățirea calității vieții.

În mod inconștient, mulți bani sunt aruncați pe fereastră, deși nu întotdeauna ne dăm seama. Polițe de asigurare dezavantajoase, abonamente, cheltuieli uzuale nefondate, alegeri economice nefavorabile sunt doar câteva exemple de pietre de moară care trag bugetul în jos și nu ne lasă să ne bucurăm pe deplin de viață.

Astfel încât, devine de o importanță capitală să învățăm să facem mai multe lucruri cu ceea ce câștigăm, să investim banii, să-i rulăm și înmulțim, perseverând în încercările de a găsi mereu soluții pentru problemele avute.

Stresul cotidian, viața aglomerată, competitivitatea de pe piața muncii, ne fac fragili în fața cheltuielilor. Paradoxal, când ne spetim să economisim mai mulți bani se întâmplă să facem lucrurile pe dos. Prezența unui consultant financiar în viețile noastre este de căpătâi.

Grație cunoștințelor financiare și experienței cumulate prin lucrul cu diverși clienți, el vă poate coordona spre alegeri benefice care să îmbunătățească atât prezentul, cât și viitorul.

Lucrul în echipă le oferă consultanților noștri oportunitatea de a-și împărtăși unul altuia experiențele și cunoștințele pentru fiecare client în parte. Ne dorim să îmbunătățim viețile oamenilor și să transmitem mai departe sfaturile de înțelepciune financiară.

Când muncim, punem în slujbele noastre timp ireversibil al vieții. De aceea, încercarea supremă este ca, încorsetați de sistemul social, să găsim totuși o supapă de siguranță. Bunăstarea, sănătatea și fericirea noastră sunt mai presus de alte lucruri.

Banii sunt un mijloc propice pentru a ne asigura nu doar lucruri materiale, ci și pentru a ne hrăni spiritual. Menirea consultanților financiari este să vă asculte profund și activ, să vă sfătuiască în privința soluțiilor financiare și să vă sprijine, oricât aveți nevoie, pentru ca viitorul să fie lipsit de griji!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies