(P) Excese după atâta stat acasă? Recapătă-ți silueta în cel mai scurt timp cu ajutorul SKiN MedSpa

(P) Excese după atâta stat acasă? Recapătă-ți silueta în cel mai scurt timp cu ajutorul SKiN MedSpa
Citeste mai mult despre: SKiN MedSpa, remodelare corporala, silueta,
Data publicarii: 03 Mai 2020
Data actualizare: 04 Mai 2020
Din cauza pandemiei de Coronavirus, ne vom petrece responsabil următoarea perioadă în casă, ferindu-ne de virusul devastator. Și, deși îți promitem cu mâna pe inimă că ne-am propus să rezervăm zilnic cel puțin o jumătate de oră mișcării, suntem conștiente că, în fața tumultului de știri îngrijorătoare, vom mai călca strâmb.

Excesele sunt, în majoritatea cazurilor, inerente statului acasă. Fie că ne referim acum cu tandrețe la perioada Paștelui sau pur și simplu la epoca actuală, a carantinei, realizăm că multe dintre noi vom ieși din nou la soare și la aer curat cu kilograme în plus.

Azi încercăm să rezolvăm această problemă, recomandându-ți, anticipativ, cum să îți recapeți silueta care te-a consacrat, compromisă de statul acasă!

Ce metode de slăbit propun clinicile de remodelare corporală pentru a-ți recâștiga fizicul de milioane?

Cina cu fripturi suculente și vin luată cu iubitul, pe timp de carantină, înghețata degustată la micul dejun, fiindcă „de ce nu?” și lipsa sportului își vor pune din păcate amprenta pe silueta noastră.

Dacă toate aceste mici răsfățuri sunt bune pentru suflet, ele nu fac bine însă și la trup și, de aceea, e musai să îți faci un plan de reconturare a corpului tău de zeiță, în cel mai scurt timp.

Cum se va încheia starea de urgență, noi te vom aștepta în clinica noastră pentru a șterge împreună orice kilogram în plus, orice urmă de celulită, orice depunere de grăsime. Iată ce îți recomandăm!

Criolipoliza CoolTech

Ce spui dacă, imediat ce te întorci la viața ta obișnuită, ai avea șansa de a pierde ceva centimetri în talie în doar câteva săptămâni? Nu, nu îți vom recomanda nici liposucție nici bisturiu, nici metode dureroase, ci un tratament de remodelare corporală non-invaziv și lipsit de disconfort, care te ajută să slăbești prin criogenarea celulelor adipoase.

Este vorba despre criolipoliza CoolTech, ce asigură un efect de liposucție fără durere, înghețând celulele de grăsime la o temperatură de -8 grade.

Depozitele localizate cu nesuferita grăsime sunt apoi eliminate în mod natural, prin mecanismele corpului, și nici nu se vor reface dacă vei menține un stil de viață sănătos. Mai vrei vești bune? După tratamentul de criolipoliză, rezultatele se vor vedea și în timp, grăsimea continuând să dea înapoi pentru încă 2 - 4 luni. Da, am făcut calculul și vei arăta super wow la mare.


Ce mai e de adăugat? Această tehnologie de ultimă generație folosește aparatură avansată, testată medical și aprobată internațional de FDA - Food and Drug Administration (Administrația pentru Alimente&Medicamente), respectiv cea mai riguroasă autoritate în domeniu. Nu doare, nu are efecte adverse asupra organismului, nu te lasă cu degerături sau gâlme, nu îți deranjează programul zilnic: așa sună definiția idealului în beauty, acum.

O ședință de criolipoliză CoolTech cu 2 aplicatori durează circa 70 de minute. Sunt recomandate 3 ședințe pe aceeași zonă, pentru rezultate care întrec orice așteptări, la interval de 6 săptămâni distanță una de cealaltă. La SKiN MedSpa, ne întrecem cu Moș Crăciun în vești bune și îți facem cadou o ședință de presodrenaj corporal la fiecare criolipoliză!

Liposucție abdominală nechirurgicală  Vanquish ME

Adio, grăsime de pe abdomen dar și de pe coapse, cu un tratament unic! Vanquish ME este o procedură unică în lume, premiată la nivel internațional, cu efect de slăbire rapidă atât asupra abdomenului dar și a flancurilor.

Vanquish ME folosește unde de radiofrecvență de mare putere, care țintesc exact celulele grase. Acestea sunt eliminate apoi în mod natural de către corp, astfel că tu slăbești treptat, fără efort, iar urma oricăror excese din perioada de stat acasă va dispărea la fel de repede cum a apărut. 

Certificat FDA și 100% sigur, tratamentul cu Vanquish ME nu implică nici măcar un strop de durere. Vei simți un efect foarte ușor de încălzire, asemănător cu cel al aplicării unei comprese calde, așa că te poți pregăti liniștită să te relaxezi, imaginându-te deja pe o plajă tropicală, alături de oameni buni și frumoși și de un cocktail delicios.

Întâlnirea „romantică” cu Vanquish ME durează 45 - 60 de minute, iar studiile au demonstrat că numărul ideal de ședințe este de 8. Nu uita să bei multă apă pe durata procedurii (dar și în general) și alungă orice griji: ești pe mâini bune!

LPG Cellu M6 Alliance

Simpla idee că tratamentul cu LPG Cellu M6 Alliance poate fi folosit în siguranță și de femeile însărcinate sau de cele care alăptează ar trebui să te convingă că este 100% inofensiv.

Procedura are rezultate excepționale, care sfidează până și efectele devastatoare pe care statul în casă le-a avut asupra ta: elimină celulita, grăsimea în exces, senzația de picioare grele și obosite, activează circulația sangvină și limfatică, redă fermitatea și tinerețea pielii, subțiază orice zonă a corpului, de la brațe, coapse, gambe, genunchi, abdomen, talie sau șolduri. Ca să fim sincere, tolba noastră cu dorințe a rămas goală!

Dacă te întrebi de data aceasta ce au mai descoperit genialii specialiști din industria de beauty, află că LPG Cellu M6 Alliance a pornit de la principiile endermologiei, dezvoltată inițial în Franța anilor 80 pentru a trata arsurile și pentru a reface țesuturile cicatriciale.

Azi, aparatura de specialitate folosește aceste proceduri în trei direcții: eliminarea grăsimilor prin lipoliză, stimularea producției de substanțe de întinerire, precum colagenul, elastina sau acidul hialuronic și creșterea capacității de reparare a corpului.

Fără celulită, fără grăsime greu de eliminat, subțire și voioasă: așa te vei simți la finalul unei proceduri cu LPG Cellu M6 Alliance. Durata ședinței depinde de zona tratată, iar numărul de sesiuni de organismul tău. Specialiștii noștri îți vor sta mereu la dispoziție, iar de aici la desăvârșire nu mai e decât un pas!

Radiofrecvența medicală cu Venus Legacy

Încheiem lista de măsuri menite să îți readucă silueta de vis cu Venus Legacy! De data aceasta, îți recomandăm o soluție medicală de remodelare corporală de ultimă generație, care reduce din centimetri, redă elasticitatea pielii, elimină celulita și pielea lăsată, grăsimea și volumul nedorit al coapselor, brațelor, abdomenului și inclusiv bărbia dublă. 

Veștile bune curg: tratamentul cu Venus Legacy este non-invaziv, non chirurgical și nedureros, exact ceea ce așteptăm de la industria de beauty acum.

Mai mult, procedura folosește principiile avansate ale radiofrecvenței medicale, prin acțiunea câmpurilor electromagnetice și a efectului de vacuum.

Producând căldură sub suprafața pielii, Venus Legacy realizează ceea ce nu credeam că este posibil: stimulează sinteza fibrelor de colagen și de elastină și elimină grăsimea și celulele adipoase. Pielea e astfel mai fermă, cu aspect mai tânăr, corpul e parcă sculptat, iar fericirea ta, ca și garantată.

Ședința de radiofrecvență corporală durează aproximativ 30 de minute, fiind necesare în jur de 12 ședințe la interval de 7 zile distanță una de alta. Rezultatele vor fi uimitoare, de parcă nici nu fi făcut vreodată excese, acasă.

La SKiN MedSpa, luptăm cot la cot cu tine împotriva tuturor efectelor nefaste ale statului acasă. Nu te teme, îți stăm alături pentru a contracara orice excese, cu cele mai avansate proceduri și cea mai fierbinte loialitate pentru tine, clienta noastră dragă. Împreună putem reuși orice! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies