(P) Produse profesionale pentru îngrijirea părului

(P) Produse profesionale pentru îngrijirea părului
Citeste mai mult despre: produse cosmetice, ingrijirea parului,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 26 Mai 2021
Data actualizare: 26 Mai 2021
Îngrijirea părului în sezonul cald este o provocare chiar şi pentru cele mai atente dintre doamne. Temperaturile ridicate, aerul uscat, poluarea din atmosferă, tratamentele cu aer cald aplicate firelor de păr şi radiaţiile UV sunt doar o parte dintre factorii care afectează sănătatea părului şi aspectul acestuia.

Dacă adăugăm şi sesiunile de piscină sau weekendurile petrecute la mare, clar se înțelege, că părul are nevoie de îngrijire specială pentru a-şi păstra aspectul sănătos. Iată o serie de măsuri ce pot fi luate pentru a beneficia de păr sănătos în această vară.

Acordă-i un plus de atenție, acum, la început de sezon

Fără doar şi poate, acum este momentul să mergi la salon, să faci o vizită stilistului tău preferat. Dacă nu ai mai tăiat vârfurile de ceva vreme, este momentul să o faci, să reuşeşti să faci mici ajustări de look şi să îndepărtezi vârfurile deteriorate. Părului îi prieşte să fie tuns frecvent, această metodă este foarte eficientă pentru regenerare firelor deteriorate sau compromise. 

Folosește produse de îngrijire profesionale adecvate

Dacă încă nu folosești produse de îngrijire profesionale, ar trebuie să le acorzi un plus de atenție. Acestea sunt gândite să susțină sănătatea părului, să ajute firele să facă faţă deshidratării, căldurii, modificărilor de temperatură şi tratamentelor de îngrijire agresive. Produsele profesionale, pe lângă aportul de minerale şi vitamine sunt gândite să hrănească și rădăcinile firelor de păr. Cu ajutorul acestora părul capătă elasticitate, aspect lucios şi sănătos chiar și când este supus provocărilor. 

Produsele profesionale sunt eficiente şi când părul este supus factorilor ce produc deshidratare. Apa de mare, apa de piscina, foenul, peria cu aer cald, placa de întins părul produc deshidratare accentuată şi alterează părul, dacă sunt folosite fără a fi luate măsuri de protecţie adecvate.

Când vorbim de produse profesionale, vorbim de şampoane,  creme, măști, balsamuri, vitamine, produse speciale pentru păr care susțin sănătatea. Davines, My Organics, Olaplex, Alfaparf, MoroccanOil sunt câteva dintre brandurile consacrate, recunoscute pentru calitatea produselor de îngrijire, întreţinere  şi regenerare lansate pe piaţă. 

Selectează produsele corect în funcție de tipul părului

Pentru a beneficia de avantajele produselor de îngrijire este important să le selectezi corect, în funcție de particularităţi şi de tipul părului. Dacă ai păr uscat cu tendinţe de deshidratare, cu siguranţă, de vor potrivit măştile şi uleiurile hidratante cu proprietăți nutritive. În cazul în care apelezi frecvent la placă va trebui să integrezi în rutină produse cu grad de protecţie ridicat, care creează o barieră permiţând realizarea tratamentelor fără a afecta iremediabil sănătatea firelor.

Şi părului gras trebuie să îi acorzi un plus de atenție. Temperaturile ridicate şi transpiraţia abundentă, pot favoriza producţia excesivă de sebum. Este important să cureţi cu grijă scalpul cu produse adecvate, astfel eviți suprainfectarea şi inflamarea foliculilor piloşi. 

Partenerul de încredere haircare.ro este alături de toate persoanele care doresc să deţină un păr frumos şi sănătos în sezonul cald. Vitaminele, şampoanele, cremele pentru păr, balsamurile şi măştile propuse sunt îmbogăţite cu vitamine, minerale şi nutrienţi valoroşi care susţin sănătatea scalpului şi a firelor de păr. Cu o îngrijire optimă părul își va păstra aspectul impecabil şi va fi uşor de pieptănat, purtat şi coafat. 

Ţine minte în acest sezon se poartă părul sănătos, așa că nu ezita să descoperi produsele profi de îngrijire recomandate de haircare.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies