(P) Top 3 băuturi care nu trebuie să lipsească de pe nicio masă de Revelion

(P) Top 3 băuturi care nu trebuie să lipsească de pe nicio masă de Revelion
Data publicarii: 28 Decembrie 2021
Data actualizare: 28 Decembrie 2021
Șampanie, vin și, neapărat, o licoare digestivă. Acestea sunt principalele băuturi care ar trebui să însoțească de Anul Nou preparatele de pe toate mesele de Revelion. 

Bineînțeles că, în funcție de preferințe, gama de băuturi alcoolice poate fi diversificată. Important este ca ele să fie consumate în cantități moderate.

Băuturi variate, prețuri mici 

Pe FineStore.ro, găsești o gamă variată de băuturi alcoolice de calitate și la prețuri mici, potrivite pentru toate gusturile și bugetele. De la whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, coniac, vin, vin spumant sau șampanie și până la băuturi tradiționale, oferta FineStore.ro conține peste 3.000 de produse 100% originale și cu prețuri bune. Printre brand-urile care se regăsesc în oferta celui mare mare magazin online de băuturi alcoolice, cu prețuri mici de sărbători, se numără: Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul, Frapin sau Dictador, unul dintre cele mai apreciate și premiate romuri din lume. Pe lângă aroma sa inconfundabilă, un pahar de Dictador este chiar indicat să fie servit la mesele de Revelion, datorită proprietăților sale de a îmbunătăți digestia și a ajuta astfel organismul să facă față mai ușor festinului culinar.

Aceleași proprietăți le au și șampania și vinul spumant. Pe FineStore.ro, ai la dispoziție o gamă bogată de astfel de licori efervescente, pentru toate gusturile și bugetele.

Și în ceea ce privește vinurile, oferta FineStore.ro este variată. Poți regăsi atât vinuri românești, cât și vinuri din podgoriile din Republica Moldova, Ungaria, Italia, Franța, Germania, Portugalia, Spania, Argentina, Australia, Chile, China, Nouă Zeelandă sau SUA.

Practic, pe FineStore.ro, găsești, la prețuri bune, tot ce îți dorești în materie de băuturi alcoolice și chiar și ceaiuri și cafea aromată. Pentru a le facilita clienților alegerile, pe site, fiecare produs este însoțit de o descriere amănunțită referitoare la istoria sortimentului, notele degustării, premii, caracteristici și opinii.

Este bine de știut că, pentru comenzi mai mari de 199 de lei, transportul este gratuit, iar timpul de livrare este de cel mult una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate.

Comenzile pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul fizic din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București. Anul viitor, FineStore își propune să deschidă noi magazine în alte locații din București în care să-și întâmpine clienții! La mulți ani!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!