Primele imagini de la filmările noului sezon „Visuri la cheie”! Cine sunt noii arhitecți ai emisiunii


	Primele imagini de la filmările noului sezon „Visuri la cheie”! Cine sunt noii arhitecți ai emisiunii
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 10 Mai 2021

Cel de-al 8-lea sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, ale cărui filmări abia au început, vine cu schimbări: doi arhitecți noi, entuziasmați și optimiști, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu, se alătură echipei.

În prima zi de filmare, Alex și Andra au început cum nu se putea mai bine, iar Cristina Joia, una dintre „veteranii” emisiunii de la PRO TV, i-a prezentat deja publicului de pe rețelele de socializare.

Am incepuut ????! #primazidefilmare #sezon8 Visuri la cheie #protv

Publicată de Cristina Joia pe Luni, 10 mai 2021

De-a lungul timpului, în cei 17 ani de muncă, Alex a reușit să combine arhitectura și sculptura într-un mod nou, neconvențional. A avut un început greu în viață, de aici și motivația de a ajuta alți oameni.

„Este o bucurie și o emoție minunată că m-am alăturat echipei Visuri la Cheie! Cred că nu există o răsplată mai mare pe acest Pământ, așa cum este confirmarea că este nevoie de tine să ajuți oamenii din jurul tău, prin ceea ce practici ca om. Consider că mi-am luat toate bagajele necesare de a urca în autocarul Visuri la Cheie și sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoștințele și aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viața prin ochii bucuriei și care chiar au nevoie de un strop de speranță să meargă mai departe”, a spus Alex Gavrilescu.

Andra este arhitect de peste 15 ani, iar pasiunea pentru munca ei a dus-o la următorul nivel, cel în care va aduce bucurie celor care au nevoie de ea. 

„Încep această etapă din viața mea de arhitect cu multă emoție și încântare. Mă bucur să mă alătur echipei Visuri la cheie și sunt sigură că, împreună, vom reuși să aducem zâmbete pe chip și liniște în suflet, atât familiilor, cât și celor de acasă. Sunt emoționată și, în același timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator. Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginația mea și puterea mea de creație”, a spus Andra Marinescu.

Dacă cunoașteți familii care sunt un exemplu pentru cei din jur și au nevoie de ajutorul echipei „Visuri la cheie”, haideți să le dăm împreună o șansă: https://talent.protv.ro/Inscrierishow.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Ramona Țintea, omul din spatele anchetei ”Ursul Arthur”


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies