VIDEO Andrei Ionescu, tânărul de 18 ani care n-a alergat niciodată

VIDEO Andrei Ionescu, tânărul de 18 ani care n-a alergat niciodată

Unii oameni suferă că nu trec primii linia de sosire la marton. El n-a alergat niciodată și abia se poate deplasa. Maratonul vieții lui Andrei Ionescu a început acum 18 ani și punctul de finish este departe.

Dar lui nu-i pasă și continuă să „alerge” de dragul competiției. Andrei este, poate, cel mai optimist tânăr pe care l-ați cunoscut vreodată, iar cele câteva cuvinte pe care le folosește pentru propria descriere sunt grăitoare.

Sunt un om fericit, frumos, deștept și drăgălaș”, mărturisește băiatul din Florești, Prahova, care a trecut prin multe momente de cumpănă. S-a născut prematur, la șase luni și jumătate, și era fragil ca un cristal prețios. Încă de la început nu a putut să meargă singur, iar părinții săi au recurs la șase operații pentru a spera într-un miracol.

Nu s-a putut face nimic pentru el, iar Andrei a fost condamnat să trăiască fără abilitatea de a se deplasa singur. A stat în pat până la vârsta de 10 ani, când fizioterapia a dat roade. Atunci a mers pentru prima dată la școală, unde s-a simțit înconjurat de multă iubire și compasiune. 

Andrei are 18 ani și este în a opta. Colegii săi de clasă sunt și cei mai buni prieteni pe care-i are. L-au îndrăgit din prima și îl consider parte a grupului lor, în ciuda handicapului său. De aceea, când a împlinit vârsta majoratului, Andrei nu a vrut să fie în altă parte decât în mijlocul lor. Ce zi de naștere superbă a avut! 

Pe lângă problemele de sănătate pe care le are din naștere, tânărul se confruntă cu un mediu ostil dezvoltării sale. Apartamentul în care locuiește nu e potrivit pentru el, fiind plin ce capcane și umezeală, care favorizează dezvoltarea mucegaiului. Echipa Visuri la cheie a aflat povestea lui și a familiei sale și a decis să intervină.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos cum a fost întâlnirea!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni