VIDEO Cinci frați crescuți de bunică au parte de un miracol la Visuri la cheie

VIDEO Cinci frați crescuți de bunică au parte de un miracol la Visuri la cheie

Un copil are nevoie de ambii părinți pentru a crește un adult responsabil, fără traume emoționale. Cinci copii necesită și mai multă atenție, dar viitorul lor este pus sub semnul întrebării când mama sau tata nu mai este printre ei. 

Daniel, George, Mihai, Andra și Erika Pestrea și-au pierdut tatăl, când mama lor a divorțat de el. Era un soț abuziv și un tată absent. Toată grija de care aveau nevoie a căzut în sarcina mamei, dar la scurt timp ea s-a prăpădit. O boală nemiloasă a luat-o dintre ei și i-a lăsat pe mâinile protectoare ale bunicii. Camelia Ghinea (66 de ani) a făcut ce a știut mai bine pentru nepoții ei, însă puterile ei sunt limitate.

Mi-e dor de mami. Nu mai vine deloc din pământ”, spune cu glas amar Andra Pestrea, una dintre cele două surori.

Daniel Pestrea, fratele cel mare, a plecat din Băicoi la București, să studieze la Academia de Studii Ecomomice, așa că cel mai mare sprijin l-au avut din partea lui George, fratele mijlociu. El a făcut niște sacrificii imense pentru a compensa lipsa părinților. A renunțat la studii și a preferat să muncească, pentru a-și întreține familia. A început să lucreze de la 12 ani, pe șantier, apoi într-o brutărie. Fratele mai mare l-a convins să revină la ideea de a face o facultate.

Daniel locuiește în București, unde studiază. Patru dintre frați trăiesc cu bunica într-un apartament insalubru din Băicoi, imposibil de renovat din banii lor. 

Echipa Visuri la cheie l-a vizitat mai întâi pe el, la facultate, unde i-a dat vestea că apartamentul lor, prea mic pentru visuri atât de mari, va fi renovat.

Cum a reacționat tânărul vedeți în VIDEO-ul de mai jos!



Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni