VIDEO Minunea de la etaj: cum a ajuns podul casei o grădiniță în miniatură

VIDEO Minunea de la etaj: cum a ajuns podul casei o grădiniță în miniatură

Renovarea casei familiei Petre a fost diferită de alte proiecte ale echipei Visuri la cheie. Arhitecții au amenajat podul în așa fel încât să poată fi folosit în scop educativ și recreativ.

Daniela Petre poate fi bonă la ea acasă, după ce Andrei Samoil și-a pus în practică planul îndrăzneț de a transforma podul într-un spațiu destinat recreării și educării copiilor. Arhitectul de la Visuri la cheie a prevăzut un traseu de joacă, inspirat de parcurile de aventură în aer liber, și un spațiu în care Daniela poate oferi copiilor primele lecții de desen ori pictură.

Echipa Visuri la cheie s-a gândit că femeia ar putea să aibă grijă de copiii altora la ea acasă, unde îi poate supraveghea îndeaproape, în timp ce se joacă în podul casei.

Abia așteptăm copii la joacă. Avem curte, avem animale, avem iarbă, avem loc de joacă. Ar fi cel mai frumos să lucrez așa”, a exclamat soția lui Florin Petre.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos cum arată grădinița în miniatură din pod și cum a reacționat Rebeca atunci când a pășit în camera ei!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni