• PRO TV
  • Varsatorii isi pot gasi un nou loc de munca. Horoscopul zilei de 3 octombrie

Varsatorii isi pot gasi un nou loc de munca. Horoscopul zilei de 3 octombrie

Varsatorii isi pot gasi un nou loc de munca. Horoscopul zilei de 3 octombrie

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA - Se poate sa fiti constransi sa luati o decizie deloc usoara, dar care va va simplifica viata - trebuie analizata bine de tot situatia - in perspectiva.

SCORPION - O sa va dati ok-ul pentru un extrajob, sa va asigurati o sursa suplimentara de bani pentru rate, facturi, taxe scolare, mancare etc.

SAGETATOR - Se poate sa incasati acei bani pe care nu credeati sa-i mai vedeti vreodata si o sa aveti de cheltuiala, de mici rasfaturi.

CAPRICORN - O intalnire semnificativa - poate va convinge cineva sa lucrati impreuna fie la job fie ca sa dezvoltati o afacere particulara.

VARSATOR - Se poate sa va incercati norocul la alt loc de munca si sa treceti in revista ofertele, sa o alegeti pe aceea care va permite sa mai stati si cu familia.

PESTI - Va dati intalnire cu cineva care vrea sa lucrati impreuna dar nu prea coincid parerile voastre cu ale acestei persoane si trebuie negociat.

BERBEC - O sa fiti curtati atat de angajatori, cat si de persoane care va fac ochi dulci si vor sa formati un cuplu - restul, de voi depinde.

Citeste horoscopul pentru celelalte zodii pe stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni