Cristina Bâtlan, despre ceremonia ceaiului

19 Ianuarie 2023, 13:44

Citeste mai mult despre: Cristina Batlan, ceai, Imperiul Leilor,

Pentru că se apropie Anul Nou Chinezesc, Cristina Bâtlan a venit îmbrăcată la Vorbește lumea cu un kimono reinterpretat și a organizat o mică ceremonie a ceaiului.

"Vreau să vă arăt cum se servește ceaiul în China, acolo cultura ceaiului e importantă, tradiția a fost transmisă de mii de ani din tată în fiu. Această licoare are o mulțime de beneficii, "n" beneficii și altfel nu cred că putea să dureze atâta."

Cu ustensile speciale, "aproape de instrumentele chirurgicale", Cristina Bâtlan a pregătit ceai Oolong, cu o metodă specială de infuzare.

Oolong nu este nu este nici ceai negru, nici ceai verde; se încadrează în propria să categorie de ceai. Cu toate acestea, un oolong poate avea mai multe caracteristici de ceai negru sau mai multe caracteristici de ceai verde, în funcție de direcția pe care maestrul ceaiului o ia în procesarea ceaiului.

Cristina Bâtlan a venit la Vorbește lumea "așa cum nu ați mai văzut-o", cum au mărturisit și prezentatorii, a povestit că bea doi litri de ceai pe zi și că e pasionată de cultura ceaiului. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies