Cu ce situație se confruntă Adela Popescu după a treia naștere?

Viața Adelei Popescu s-a schimbat radical după ce l-a născut pe micuțul Adrian. 

Chiar povestea, într-o ediție "Vorbește lumea", mai în glumă, mai în serios, că cei care se plâng cu un copil sau cu doi nu știu că se poate să fie și mai greu,
 
La "Vorbește lumea" a dezvăluit însă și cu ce altceva se mai confruntă după naștere:
 
”Am o problemă, după ce am născut. Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină, dar am zis că nu mă apuc de sport pentru că oricum rămân din nou însărcinată. Acum, că am spus stop, adică chiar am spus stop, mă gândesc să fiu în cea mai bună formă a mea pentru această vârstă. Doar că simt că mă mișc ca o băbuță. Mă gândesc că mai bine vine cineva să facă masaj."



De mai bine de zece ani, după ce s-au cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare”, Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Acum sunt și părinții fericiți a trei copii și, cu toate că mărturisesc că uneori fac față cu greu, se descurcă de minune ca părinți. 

În plus, Adela este una dintre cele mai apreciate vedete din România: tânără, frrumoasă și talentată, strălucește în orice context. 

Apropo de strălucire, dacă vrei și tu să strălucești, specialistul te învață la "Vorbește lumea" cum să porți paietele de sărbători, dar și în restul anului. Vezi video atașat acestui material!


FOTO: ADELA POPESCU INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni