Cum a surprins-o Silviu Țolu pe Lili Sandu de ziua ei de naștere: „Te iubesc!”

26 Mai 2023, 15:02

Citeste mai mult despre: Lili Sandu, Silviu Tolu,
Autor: Lorena Martin

Astăzi, în platoul Vorbește Lumea, este veselie, voie bună, muzică și emoție pozitivă mai multă decât de obicei deoarece Lili Sandu își sărbătorește ziua de naștere. Cu această ocazie specială, colegii nu au putut să rămână indiferenți și i-au pregătit prezentatoarei o mulțime de suprize!

Lili Sandu își serbează astăzi ziua de naștere și nu oricum, ci împreună cu colegii ei de platou: Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Cei doi nu au putut să se abțină și i-au pregătit frumoasei prezentatoare o serie de surprize, care implică invitați importanți, multe buchete de bujori și urări de bine de la prieteni. 

O astfel de ocazie nu putea fi trecută cu vederea de Silviu Țolu, bărbatul care îi oferă zilnic lui Lili Sandu motive pentru a zâmbi. Acesta a fost invitat în platoul Vorbește Lumea și a acceptat cu zâmbetul pe buze surpriza pentru soția lui. Astfel, cu un buchet de bujori în mână, soțul lui Lili a intrat în direct la TV și i-a făcut o urare emoționantă partenerei lui:

„Îți urez să îți meargă așa cum îți dorești tu pe toate planurile. Îți doresc să fii sănătoasă și să continui să faci ce îți place. Te iubesc!”, a spus Silviu Țolu.


Întrebat și de ce este atât de important orașul Istanbul pentru cuplu, Silviu Țolu a recunoscut:

„La Istanbul ne-am cunoscut! Acolo am sărbătorit ziua ei acum câțiva ani, acolo am cerut-o de soție.. Acum nu se mai întâmplă nimic special sau nu se știe”, a spus Silviu Țolu. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies