• PRO TV
  • Noutăţi despre UNTOLD, Festivalul intrat în TOP 100 ELECTRONIC FESTIVALS WORLDWIDE

Noutăţi despre UNTOLD, Festivalul intrat în TOP 100 ELECTRONIC FESTIVALS WORLDWIDE

Noutăţi despre UNTOLD, Festivalul intrat în TOP 100 ELECTRONIC FESTIVALS WORLDWIDE

Ne pregătim de a cincea ediție UNTOLD Festival! Va avea loc la Cluj-Napoca, în primul weekend din luna august,  mai exact între 1-4 august 2019 şi se anunţă a fi tot o experienţă de neuitat. Mai ales că acum UNTOLD e oficial în "TOP 100 ELECTRONIC FESTIVALS WORLDWIDE."  

Alături de Neversea, UNTOLD a intrat în "TOP 100 ELECTRONIC FESTIVALS WORLDWIDE".  Rezultatele au fost decise pe baza unui calcul matematic care a avut la bază artiștii şi live-act-urile care s-au aflat în line up-ul anului trecut, iar UNTOLD s-a clasificat în TOP 20. Cu această recunoaştere, festivalul de la Cluj a devansat festivaluri renumite precum Coachella, Burning Man sau Sziget. 

Pentru cei care vor să retrăiască momentele magice din vara lui 2018 sau să vadă ce atmosferă îi aşteaptă anul acesta, există aftermovie-ul oficial. 



Pentru abonamentele din 2019, există mai multe etape de vânzare, iar în acest moment acestea se cumpără la următoarele preţuri:

Abonament Acces General - 129 Euro + taxe

Abonament VIP (18+)  - 269 Euro + taxe 

Prima etapă de vânzare a abonamentelor UNTOLD 2019 s-a desfășurat pe 14 noiembrie 2018, când au fost comercializate în câteva minute 15.000 de abonamente la prețul de 99 Euro plus taxe. Se preconizează că în ultima etapă de vânzare abonamentele Acces General vor ajunge la 169 de Euro + taxe, iar cele la VIP 339 Euro+taxe. 

Biletele de acces pentru o zi nu au fost puse în vânzare deocamdată.

Printre artiştii care au confirmat se numără David Guetta, Bastille, Oscar and the Wolf, Timmy Trumpet. Lista integrală a celor care deja sunt stabiliţi poate fi văzută pe site-ul oficial. În plus, cei care vor să rămână conectaţi la ceea ce reprezintă UNTOLD Festival, pagina oficială de Facebook a evenimentului se actualizează permanent.

Pe Pro Tv Plus poţi să urmăreşti in interviu exclusiv cu un DJ care a făcut senzaţie la UNTOLD 2018:



Foto: Facebook UNTOLD Festival

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni