Rona Hartner divorțează de Herve! A făcut anunțul în direct, la TV: “A fost destul de greu”

14 Mai 2021, 12:08

Citeste mai mult despre: Rona Hartner, divort, Herve, Rona Hartner sot,
Autor: Alina Popa

Rona Hartner a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea Vorbește lumea pentru a-și promova cel mai nou single. După ce le-a cântat gazdelor, artista a făcut un anunț care i-a luat pe toți prin surprindere.

Rona a dezvăluit că ea și soțul ei, DJ-ul francez Herve Camilleri, divorțează. Ei s-au separat deja de o lună și jumătate, iar Rona a povestit că a fost o perioadă dificilă pentru ea.
 
“Divorțăm!  Nu glumesc. Nu dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat. Deci nu o să afle nimeni niciodată nimic. Asta este singura soluție. Asta este. (...) De o lună și jumătate suntem separați și eu am păstrat casa pentru că era pe numele meu”, a declarat artista. 
 
Rona și Herve nu au petrecut Paștele împreună, însă artista spune că a rămas în relații bune cu Herve. “Asta e situația! Drumurile noastre s-au despărțit. (...) Dacă nu am vorbit o lună și jumătate despre această chestie înseamnă că a fost destul de greu, dar cred în continuare că Dumnezeu este acea lumină în întunericul vieții noastre și că oamenii au atât de multe probleme, încât nu e cazul să mai vorbesc și eu despre problemele mele”, a mai spus Rona.
 
După un an de relație, Rona și Herve s-au căsătorit în octombrie 2019 la un restaurant de pe Coasta de Azur. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies