• PRO TV
  • "Interzis Animalelor": Alin Panc si Cristi Iacob – cuplu de scurt-metraj!

"Interzis Animalelor": Alin Panc si Cristi Iacob – cuplu de scurt-metraj!

"Interzis Animalelor": Alin Panc si Cristi Iacob – cuplu de scurt-metraj!

Alin Panc si Cristi Iacob, actorii din “Mostenirea”, serial difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15 fac echipa in productia de scurt metraje. Cei doi au terminat de curand primul lor proiect, “Interzis Animalelor”, un scurt metraj in care accentul este pus pe jocul actoricesc si nu pe poveste.

 “Am vrut ca oamenii sa rada si cred ca am reusit asta. Feedback-ul pe care l-am primit din partea cunoscutilor si a oamenilor din breasla este foarte bun, iar asta ma bucura. Am inscris deja proiectul in cadru mai multor festivaluri din SUA, iar acum asteptam reactiile”, a povestit Alin Panc (care il intepreteaza pe Mircea Istrate din "Mostenirea").

Interzis Animalelor” a fost filmat in decurs de doua zile intr-un club din Bucuresti, iar echipa a fost formata din prieteni apropiati ai celor doi actori.

E un proiect  facut din pasiune si pentru asta le multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi. Scenariul a fost scris de mine si de Cristi, iar de regie s-a ocupat A.F. Panchakov”, a mai declarat Alin Panc.

Alin si Cristi (care il interpreteaza pe Fabrizio din "Mostenirea") sunt la prima colaborare de acest gen, iar planul lor este sa lucreze impreuna si in viitor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni