• PRO TV
  • Marea finala este din ce in ce mai aproape. Sorana Darclee a parasit Ferma Vedetelor

Marea finala este din ce in ce mai aproape. Sorana Darclee a parasit Ferma Vedetelor

Marea finala este din ce in ce mai aproape. Sorana Darclee a parasit Ferma Vedetelor

Lupta pentru marele premiu este din ce in ce mai stransa, iar concurentii fac tot ce le sta in putinta pentru a ajunge in marea finala.

Sorana Darclee a fost eliminata din competitie, desi a luptat accidentata si a luptat pentru a ramane in concurs.

Chiar daca in aceasta saptamana fermierii lui Nea Rata au fost vizitati de Augustin Viziru, Ionut Iftimoaie si Mioara Velicu, atmosfera este din ce in ce mai apasatoare, iar despartirea de Sorana a fost grea.

Elena Lasconi a fost cea care a ales probele de la duel si a avut mare grija ca Sorana sa poata face fata, dar cateva secunde de rapiditate au facut diferenta. Probe precum Panoul cu potcoave, Raspunde si castigi sau Laptele cu greutate le-au testat rezistenta fizica si psihica. 

Duelul a fost castigat de Elena Lasconi, iar Sorana a parasit ferma din Cipru cu lacrimi in ochi, despartirea de prietenii din concurs fiind cea mai grea.

Vedeta nu a parasit ferma pana nu le-a lasat un mesaj celor cinci fermieri ramasi in competitie, dar si biletul in care a scris numele urmatorului Fermier al saptamanii. 

Descarca aplicatia PROTV din Google Apps si App Store pentru a vedea Video EXCLUSIV cu declaratia lui Denis Stefan dupa ce a fost eliminata de la Ferma Vedetelor! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni