• PRO TV
  • Aschia nu sare departe de Tanti Florica! De miercuri, de la 21:30, comedia revine la ProTV

Aschia nu sare departe de Tanti Florica! De miercuri, de la 21:30, comedia revine la ProTV

Aschia nu sare departe de Tanti Florica! De miercuri, de la 21:30, comedia revine la ProTV

Tanti Florica se pregateste sa fie pentru a doua toamna consecutiv Fata de fata.

Se stie ca lupu-si schimba parul, dar naravul ba, iar Tanti Florica este prea draguta sa faca exceptie de la aceasta regula. În aceasta toamna, începand din 2 octombrie, de la 21:30, la ProTV, va schimba ceva coafuri si culori ale parului, dar îsi va pastra limba la fel de ascutita.

O veti putea admira blonda, bruneta, satena, carunta si roscata, vor vedea cum se comporta cand isi face cont pe Facebook si cand primeste oferta de a realiza propria emisiune si vor fi alaturi de ea cand se va reîntalni cu o iubire din tinerete. Ca de obicei, nu va fi întamplare pe care sa nu o dezbata in stilul care a consacrat-o si nici problema care sa nu-i ajunga la urechi. Trecuta prin viata si doldora de intelepciune, Tanti Florica isi va croi din nou drum spre inimile telespectatorilor, de aceasta data si prin intermediul unor sfaturi pretioase, oferite la finalul fiecarui episod. 

Si pe copiii Floricai îi asteapta noi experiente, iar Tataie (Rudy Rosenfeld) pare mai tanar ca oricand: pe parcursul întregului sezon face o serie de cuceriri alaturi de care se bucura de viata, fie plecand în drumetii pe munte, fie petrecand pana în zori. 

Victorita, (Adriana Schiopu), prietena de-o viata a Floricai, pare din ce în ce mai prietena si cu... paharul. Nu de putine ori  veti vedea ca nu refuza nicio licoare pentru a-si îndulci ziua, nici macar daca este vorba de otet sau de spirt. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni